Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Συνεχίζονται στο Αγρίνιο οι παρουσιάσεις θεμάτων φιλοτελικού ενδιαφέροντος

Συνεχίζονται στο Αγρίνιο οι παρουσιάσεις θεμάτων φιλοτελικού ενδιαφέροντος

Μία ακόμη μηνιαία συνάντηση των μελών της Φιλοτελικής Εταιρείας Αγρίνιου (Φ.Ε.Α.) έλαβε χώρα στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.
Συγκεκριμένα έγινε την Δευτέρα 2 /12/2019 κατά την οποία παρουσιάστηκε το θέμα «τύποι σφραγίδων σε γραμματόσημα και επιστολές περιόδου 1861-1945.
Την παρουσίαση πραγματοποίησε ο κ. Θεοδωρόπουλος Βασίλειος, μέλος του Δ.Σ της Φ.Ε.Α.
Η εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και έτυχε των ευμενών σχολίων των παρευρισκομένων, σημειώνει η Φιλοτελική Εταιρεία Αγρίνιου η οποία με νεώτερη ανακοίνωσή της θα καλέσει τα μέλη της και λοιπούς ενδιαφερόμενους σε νέα παρουσίαση θέματος φιλοτελικού ενδιαφέροντος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Υπάρχει το νόμισμα Αιτωλία, και πολλά νομίσματα Αιτωλία αρχαία, υπάρχει και γραμματόσημο της Αιτωλίας καρπενησιον με τη παραδοσιακή φορεσιά, αλλά υπάρχουν Και απατεώνες όπου το γραμματόσημο Καρπενησίου το παραποιησαν σε Σαρακατσανα Αττικής, η υπεύθυνοι της Αιτωλίας που είναι; μιπος ο πολιτισμός δεν ανήκει στην Αιτωλία, η μιπος οι αιτωλοι δεν ανήκουν στην Αιτωλία;

  2. Ανώνυμος

    Στην εποχή τον γεγονότων της επανάστασης του 1821,κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν της καταστάσεις εκείνης της εποχής, σήμερα λένε ότι ο Κολοκοτρώνης η και άλλοι ήταν Αλβανοί Αρβανίτες, αν ήταν έτσι τότε ποιόν πολεμούσαν;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.