Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Παρουσιάστηκε και στην Πάλαιρο το βιβλίο “Καλά νιάτα, καλά γεράματα” του Δ. Τριαντακωνσταντή (φωτο)

Παρουσιάστηκε και στην Πάλαιρο το βιβλίο “Καλά νιάτα, καλά γεράματα” του Δ. Τριαντακωνσταντή (φωτο)

Το βιβλίο του Δημήτρη Τριαντακωνσταντή «Καλά νιάτα, καλά γεράματα», μετά την παρουσίαση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, παρουσιάστηκε για δεύτερη φορά στην Πάλαιρο του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας την Παρασκευή 28 Δεκέμβρη στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Σπύρος Αχείμαστος».

Οι ομιλήτριες (Έφη Συγκέλλου, Βασιλική Πανταζή και Έλενα Σερεπίσου) τόνισαν την σπουδαιότητα του λογοτεχνικού αυτού πονήματος για καθένα που το διαβάζει. Όπως ανέφεραν, ο αναγνώστης βλέπει όχι μόνο να ξεδιπλώνονται σημεία του εαυτού του στο κείμενο, αλλά συγχρόνως του προτείνονται και λύσεις που θα μπορούσε να ακολουθήσει.

Ο ηθοποιός Δημήτρης Βερύκιος συντόνισε την εκδήλωση και διάβασε με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο αποσπάσματα από το βιβλίο προσδίδοντας έτσι ξεχωριστές πινελιές στην παρουσίαση.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας Γεώργιος Αποστολάκης και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι το βιβλίο «Καλά Νιάτα Καλά Γεράματα» μιλάει την γλώσσα της αλήθειας, δεν χαρίζεται πουθενά και δεν φοβάται να μιλήσει για ζητήματα που πολλοί θα προσπαθούσαν να αποσιωπήσουν.

Την εκδήλωση έκλεισε με λίγα λόγια ο συγγραφέας κ. Δημήτρης Τριαντακωνσταντής, ο οποίος αντί να διαβάσει τον λόγο που είχε ετοιμάσει, περιορίστηκε στο να ευχαριστήσει τους παρευρισκόμενους, επειδή όπως είπε, κάθε λόγος θα ήταν λίγος απέναντι στην ένθερμη υποστήριξη του κοινού που τον τίμησε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.