Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το βιβλίο: «Ποιος σκότωσε το Θεό του έρωτα;»

pol-parousiasi-poios-skotose-theo-erota (2)
Ο Δήμος Αγρινίου, οι Εκδόσεις Αρμός & το βιβλιοπωλείο «Βιβλιοτρόπιο» συνδιοργάνωσαν παρουσίαση βιβλίου, με τίτλο: «Ποιος σκότωσε το Θεό του έρωτα;», των Δημήτρη Τζουβάλη & Αρσινόης Σερμιντζέλη.

Η παρουσίαση έλαβε χώρα το Σάββατο 17 Ιουνίου στο κτίριο της π. Τράπεζας της Ελλάδος.

Για το βιβλίο μίλησε η συγγραφέας – φιλόλογος κα Βησσαρία Ζορμπά – Ραμμοπούλου ,ενώ αναφορά έκαναν και οι: κα Χριστίνα Παπατριανταφύλλου – Ναούμη & η κα Κική Μόσχου.

Συντονιστής της παρουσίασης ήταν ο δημοσιογράφος κ. Πάνος Σόμπολος, ενώ αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε ο συγγραφέας, κ. Δημήτρης Τζουβάλης.

Η δομή, ο τρόπος γραφής, η γλώσσα, η αγωνία ως το τέλος, αλλά και οι οικονομικές και πολιτισμικές επιπτώσεις της μεγαλύτερης αναπτυξιακής επένδυσης στη μεταπολεμική Ελλάδα, συντελούν σε ένα μυθιστόρημα μοναδικό, καθηλωτικό και αξιέραστο.

Στην παρουσίαση του βιβλίου παραβρεθήκαν οι: Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Μαρία Παπαγεωργίου, η οποία απηύθηνε και σύντομο χαιρετισμό , ο π. Δήμαρχος Αγρίνιου και π. Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, κ Γιάννης Βαινάς, ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Σοφρώνης Κωνσταντίνος, καθώς επίσης και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής μας. Ακολούθησε διάλογος με το κοινό.
pol-parousiasi-poios-skotose-theo-erota (3)

pol-parousiasi-poios-skotose-theo-erota (1)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.