Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Το Ρόδο και η άκανθα» της Βησσαρίας Ζορμπά- Ραμμοπούλου στο Αγρίνιο

Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Το Ρόδο και η άκανθα» της Βησσαρίας Ζορμπά- Ραμμοπούλου στο Αγρίνιο

Παρουσιάστηκε στην παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, το βιβλίο της Αγρινιώτισσας Βησσαρίας Ζορμπά- Ραμμοπούλου «Το Ρόδο και η άκανθα – Φόνοι στην αυλή των χαγάνων».

Την παρουσίαση άνοιξε η Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Μαρία Παπαγεωργίου, που εξέφρασε τη χαρά της για το γεγονός ότι είναι το δεύτερο έργο της συγγραφέως που παρουσιάζει κατά τη διάρκεια της θητείας της: “Φαίνεται αγαπητή μου, πως η πρώτη παρουσίαση σου έφερε τύχη και έμπνευση!Φίλες και φίλοι, η συγγραφέας δεν έχει ανάγκη ούτε τη δική μας τύχη, ούτε τη δική μας παρουσίαση.Είναι μια καταξιωμένη, πολυγραφότατη λογοτέχνης.Στην εποχή μας, τη γεμάτη αντιφάσεις και δυσκολίες το έργο των λογοτεχνών είναι απαραίτητο να μας απομακρύνει από τη ζοφερή πραγματικότητα. Αγαπητή μου Βησσαρία εύχομαι να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο σου”, σημείωσε η αντιδήμαρχος.

Για το βιβλίο μίλησε ο δρ Απόστολος Βετσόπουλος ο οποίος ανέλυσε εκτενώς το λογοτεχνικό είδος- ιστορικό μυθιστόρημα.

Η κ. Βησσαρία Ζορμπά – Ραμμοπούλου διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο της , ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους και ιδιαιτέρως την Δημοτική Αρχή για την παρουσίαση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.