Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Παρουσιάζεται στο Αγρίνιο την προσεχή Δευτέρα το σχέδιο για τα επιχειρηματικά πάρκα στη Δυτική Ελλάδα

Παρουσιάζεται στο Αγρίνιο την προσεχή Δευτέρα το σχέδιο για τα επιχειρηματικά πάρκα στη Δυτική Ελλάδα

Την επόμενη Δευτέρα στο Αγρίνιο αναμένεται να παρουσιαστούν από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη το σχέδιο δράσης για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών πάρκων στη Δυτική Ελλάδα, σε Αγρίνιο, Πάτρα και Πύργο.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου, στο χαιρετισμό του στο συνέδριο «Δυτικά eπιχειρείν» υπογράμμισε την καταλυτική σημασία της συνεργασίας του Δήμου Αγρινίου με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με τις συντονισμένες ενέργειες και τις προσπάθειες των οποίων προστέθηκαν σημαντικά οικονομικά κεφάλαια στα 50 επενδυτικά προγράμματα για την ανάπτυξη της επενδυτικότητας στο Δήμο.

Υπογραμμίζοντας την ανάγκη για διαμόρφωση σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος στάθηκε ιδιαίτερα στην κατάρτιση επιχειρηματικών προγραμμάτων και εργαλείων προς όφελος της καινοτομικής ικανότητας των επιχειρήσεων της περιοχής.

Οι κινήσεις προς την κατεύθυνση αυτή αποτέλεσαν και τη βάση για το σχεδιασμό του επιχειρηματικού πάρκου Αγρινίου, μία «εμβληματική παρέμβαση» ένα «όνειρο», όπως το χαρακτήρισε ο Γιώργος Παπαναστασίου, για τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης. Απέδωσε μάλιστα τα εύσημα στον Νεκτάριο Φαρμάκη για την αρωγή του.

Την επόμενη Δευτέρα στο Αγρίνιο, μάλιστα, όπως ανέφερε ο Γιώργος Παπαναστασίου, θα παρουσιαστεί από τον Περιφερειάρχη λεπτομερώς το σχέδιο δράσης για την ανάπτυξή των επιχειρηματικών πάρκων σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.