Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Διήμερο πασχαλινό παζάρι στο Αγρίνιο από τις “Μητέρες – Γυναίκες Αιτωλοακαρνανίας”

Διήμερο πασχαλινό παζάρι στο Αγρίνιο από τις “Μητέρες – Γυναίκες Αιτωλοακαρνανίας”

Το Σάββατο και την Κυριακή, στις 20 και 21 Απριλίου, ο σύλλογος “Μητέρες -Γυναίκες Αιτωλοακαρνανίας” προσκαλεί στο διήμερο Πασχαλινό Παζάρι που θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα το παζάρι θα λάβει χώρα στον πεζόδρομο Χαριλάου Τρικούπη και θα φιλοξενήσει χειροποίητες δημιουργίες (πασχαλινές λαμπάδες, γλυκίσματα, πασχαλινά καλαθάκια, πασχαλινά στεφάνια, κοσμήματα).

Θα κληρωθούν δώρα, σχετικά με την μητρότητα, σε τρεις τυχερές μητέρες που θα επισκεφθούν το παζάρι, όπως επίσης οι μικροί φίλοι θα έχουν την χαρά να παίξουν δημιουργικά με την μουσικοπαιδαγωγό Μελίνα Χονδρού, η οποία θα διασκεδάσει τα παιδιά το Σάββατο 20 Απριλίου από τις 18:00 μέχρι τις 20:00. Όσα παιδιά παρευρεθούν την ημέρα εκείνη στον πεζόδρομο θα πιουν και την χειροποίητη ροδακινάδα, προσφορά της καφετέριας «Τρυποκάρυδος».

“Να ευχαριστήσουμε, αρχικά, τον Δήμο Αγρινίου όπου για ακόμη μία φορά μας στηρίζει με την παραχώρηση χώρου, καθώς και όλες τις μητέρες που θα συμβάλλουν στο bazaar με την έκθεση των όμορφων και γλυκών χειροτεχνιών τους, όπως και με τα δώρα που θα προσφέρουν σε μητέρες και παιδιά. Σας περιμένουμε” αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση του συλλόγου.

Ώρες λειτουργίας του bazaar:
20 Απριλίου (Σάββατο) 12 το μεσημέρι μέχρι 9 το βράδυ.
21 Απριλίου (Κυριακή) 11 το πρωί μέχρι 9 το βράδυ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.