«Βροντερό» χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ το «παρών» που έδωσε στην κινητοποίηση που έγινε στο Μεσολόγγι, για την ανάδειξη των προβλημάτων δημόσιας υγείας, όπως η υπολειτουργία και η υποστελέχωση του Νοσοκομείου .
Αναφέρει εξάλλου η ανακοίνωση:
«Το αγωνιστικό παρόν έδωσαν μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αιτ/νίας, η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου, μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ και του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Στο πλευρό του αγώνα και μπροστάρηδες, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, καθώς και οι υποψήφιοι Βουλευτές ΠΑΣΟΚ Γιάννης Αναγνωστόπουλος και Περσεφόνη Πιστιόλη.
« Παιδί» του ΠΑΣΟΚ, το Ε.Σ.Υ, το στήριγμα στην υγεία του Έλληνα πολίτη, εγκαταλείφθηκε και απαξιώθηκε από τις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στα χρόνια της διακυβέρνησής τους.
Κατά τη διάρκεια της πανδημίας αποδείχθηκε πόσο το έβλαψαν με τις πολιτικές τους.
Το ΠΑΣΟΚ, όπως τότε έτσι και τώρα, θα αναγεννήσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, υπέρ των πολιτών και όχι των πάσης φύσεως ιδιωτικών συμφερόντων.
«ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»