Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Το Pasoking Dead της ΚΝΕ! Η αφίσα που εξόργισε την ΠΑΣΠ

Το Pasoking Dead της ΚΝΕ! Η αφίσα που εξόργισε την ΠΑΣΠ

to-pasoking-dead-tis-kne-i-afisa-pou-eksorgise-tin-pasp.w_lτου Στέλιου Μπαμιατζή

Το Walking Dead “ζήλεψε” η Πανσπουδαστική, η φοιτητική παράταξη της ΚΝΕ και δημιούργησε το Pasoking Dead. Έντονη αντίδραση από την ΠΑΣΠ.

Στην αφίσα της Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας εμφανίζονται με μορφή ζόμπι η Φώφη Γεννηματά, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γιώργος Παπανδρέου, εν όψει των εκλογών στις 24 Μαίου.

Η έμπνευση για την αφίσα προέρχεται εμφανώς από τη δημοφιλή ξένη σειρά «Walking Dead», ο τίτλος της οποίας παραφράστηκε σε «ΠΑΣΟΚing Dead», ενώ η λεζάντα είναι… επεξηγηματική:

«Μην τους αναστήσεις, στις φοιτητικές εκλογές ψηφίζουμε Πανσπουδαστική».

Αντίδραση από ΠΑΣΠ ΑΕΙ-ΤΕΙ Πάτρας 

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της ΠΑΣΠ ΑΕΙ-ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ, η οποία εξέδωσε δελτίο Τύπου.

“Με λύπη και οργή είδαμε την παρακάτω αφίσα των μελών της φοιτητικής οργάνωσης του ΚΚΕ.

Η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας (ΠΚΣ) επέλεξε με αυτό τον τρόπο να ολοκληρώσει την προεκλογική της προσπάθεια ενόψει των φοιτητικών εκλογών. Σε μια πόλη, που η αδιαφάνεια στο δήμο κυριαρχεί με δεκάδες προσλήψεις μελών του ΚΚΕ από το παράθυρο, η ψήφος στην ΠΚΣ ισοδυναμεί με ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτές τις πρακτικές.

Να υπενθυμίσουμε πως ποτέ η συγκεκριμένη φοιτητική οργάνωση δεν επιτέθηκε με αυτό τον τρόπο στην ΔΑΠ, με την οποία φαίνεται πως συνεργάζονται μια χαρά στην διαδικασία απαξίωσης του ελληνικού πανεπιστημίου.
Καταλαβαίνουμε τον φόβο σας, η ΠΑΣΠ από αυτές τις εκλογές θα βγει πιο δυνατή και θα ανακτήσει την εμπιστοσύνη των φοιτητών!

Οι πρακτικές σας θα ηττηθούν.”

Φωτό: Facebook

thetoc.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.