Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Πρωτοβουλία κοινωνικής ευαισθησίας στην Πάτρα για την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Πρωτοβουλία   κοινωνικής ευαισθησίας στην Πάτρα για την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Μία σημαντική πρωτοβουλία μεγάλης κοινωνικής ευαισθησίας πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 1-2-3 Νοεμβρίου με αφορμή τη διοργάνωση τουρνουά Crossfit στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρέων.

Ο Κωνσταντίνος Καραγιώργος, ιδιοκτήτης  και υπεύθυνος των γυμναστηρίων Unbroken Gym στο Αγρίνιο και Unbroken Patra, οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το εν λόγω event που έγινε πόλος έλξης για αθλητές διεθνούς βεληνεκούς. Αθλητές από όλη την Ευρώπη διαγωνίστηκαν στο Crossfit.

Το θέαμα είχαν τη ευκαιρία να παρακολουθήσουν πλήθος κόσμου από την Πάτρα καθώς και επισκέπτες  από όλα τα μέρη της  χώρας και το εξωτερικό. Με αφορμή λοιπόν αυτή τη μεγάλη γιορτή αθλητισμού ο κ. Καραγιώργος προσέφερε γενναιόδωρα στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου Δωροεπιταγή αξίας 500€.

Παράλληλα στο χώρο του σταδίου παραχωρήθηκε από τη διοργάνωση και τις τρεις ημέρες Περίπτερο της ΕΛΕΠΑΠ και ο κόσμος, αθλητές και μη, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δράσεις  και το έργο της, καθώς και να προμηθευτούν πρωτοχρονιάτικους λαχνούς, το μενταγιόν της ΕΛΕΠΑΠ, αλλά και να γίνουν συνδρομητές στηρίζοντας τα Βήματα Ζωής Παιδιών με  Αναπηρίες.

Η Προέδρος της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου κ. Λαμπρινή Κολοβού, η Αντιπρόεδρος κ. Όλγα Διαμαντοπούλου, η Διευθύντρια κ. Αλέκα Κοσμά και μέλη του προσωπικού της ΕΛΕΠΑΠ βρισκόταν επί τριημέρου στο Στάδιο όπου γνωρίστηκαν με τοπικούς παράγοντες του Σταδίου, συνομίλησαν με αθλητές και διέδωσαν το σπουδαίο έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

Η Προέδρος, η Αντιπρόεδρος, η Διευθύντρια καθώς και όλη η Τ.Δ.Ε. της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους και τη συγκίνηση τους στον Κωνσταντίνο Καραγιώργο, για τη σημαντική πρωτοβουλία του και τονίζουν ότι τέτοιες δράσεις οπλίζουν με δύναμη και κουράγιο τους εθελοντές της Τ.Δ.Ε.  της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου για να συνεχίσουν το δύσκολο έργο που έχουν επωμιστεί, ενώ παράλληλα αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.