Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Πάτρα: Ενημερώθηκαν για την Πολλαπλή Σκλήρυνση – Μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση της ΕΕΑΣΚΠ

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση από την Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας (ΕΕΑΣΚΠ) Δυτικής Ελλάδας, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Πολλαπλής Σκλήρυνσης.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης και για την «Αόρατή μου Πολλαπλή Σκλήρυνση» από την Πρόεδρο της ΕΕΑΣΚΠ κα Μαργαρίτα Καραγιώργου, για την «Εξατομικευμένη Θεραπεία της Πολλαπλής Σκλήρυνσης. Από την εμπειρική παρατήρηση στην επιστημονική τεκμηρίωση» από τον Δρ. Θεόδωρο Κωνσταντινίδη, Νευρολόγο, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Κλινικής Νευροφυσιολογίας, για τη «Σκλήρυνση Κατά Πλάκας: Πότε χρειάζομαι Ουρολόγο;» από τον Ουρολόγο MSc, FEBU, FECSM, Επίκ. Επιμελητή Ουρολογικής Κλινικής, Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών κ. Σταύρο Κοντογιάννη, και για τις «Ψυχολογικές Επιπτώσεις της Πολλαπλής Σκλήρυνσης στο Άτομο και την Οικογένεια» από την Ψυχολόγο κα Δήμητρα Γεωργακοπούλου, Ειδικευμένη στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία, Εθελόντρια Ψυχολόγος της ΕΕΑΣΚΠ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: η υποψήφια Βουλευτής ΝΔ κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, το Επίτιμο Μέλος της ΕΕΑΣΚΠ ο Συγγραφέας και Δημοσιογράφος κ. Αχιλλέας Παπαδιονυσίου, η Πρόεδρος του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου ¨Αγκαλιάζω¨ κα Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη, η Πρόεδρος του Σωματείου ατόμων με νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας κα Νίκη Καρακάση, η Αντιπρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού και συντονίστρια του συλλόγου ¨ΕΛΕΑΝΑ¨ κα Χρυσή Παπαδοπούλου, Εκπρόσωποι του ΕΕΣ, το μέλος ΔΣ του ¨Άλμα Ζωής¨ κα Στέλα Ιορδανίδου, η κα Γεωργία Ψιουρή, Ιατρός Κυτταρολόγος και Εκπαιδεύτρια του Δ.Ι.ΕΚ. Πάτρας, ο Νευρολόγος και Δημοτικός Σύμβουλος Αιγίου κ. Τάκης Παπακωνσταντινόπουλος, πολλοί εκλεκτοί φίλοι, εθελοντές και μέλη της ΕΕΑΣΚΠ.

Στην εκδήλωση φιλοξενήθηκε το “ποδήλατο αγώνων ζωής” και οι βιωματικές μάσκες που έδωσαν τη δυνατότητα αντίληψης κάποιων συμπτωμάτων της Πολλαπλής Σκλήρυνσης στους παραβρισκόμενους.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης προσφέρθηκαν χυμοί, καφές με πλούσια εδέσματα και στο τέλος προσφέρθηκε ελαφρύ Δείπνο με αναψυκτικά και κρασί στους καλεσμένους.

Στο συντονισμό της εκδήλωσης ήταν υπεύθυνος ο Γ. Γραμματέας της ΕΕΑΣΚΠ κ. Δημήτριος Μπάλλας.

Η εκδήλωση ήταν μια ευγενική χορηγία της Φαρμακευτικής Εταιρίας Sanofi και της Εταιρίας Αναστάσιος. Μαυρογένης Α.Ε. – Coloplast.

“Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ, ευχαριστεί θερμά τα μέλη, τους φίλους, τους εθελοντές και όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους και όλους όσους συνετέλεσαν στην εξαιρετική επιτυχία της εκδήλωσης” αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση της ΕΕΑΣΚΠ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.