Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Πάτρα: Ύποπτο κρούσμα κορονοϊού σε επιβάτη πλοίου από την Ιταλία – Φθάνει στο λιμάνι

Πάτρα: Ύποπτο κρούσμα κορονοϊού σε επιβάτη πλοίου από την Ιταλία – Φθάνει στο λιμάνι

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές και στο πλήρωμα του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου “CRUISE OLYMPIA” μετά την πληροφορία για τον εντοπισμό ύποπτου κρούσματος κορωνοϊου, μεταξύ των επιβατών που βρίσκονται εν πλω από την Ιταλία με προορισμό το λιμάνι της Πάτρας.

Το πλοίο, αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Αχαϊκής Πρωτεύουσας λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα για την ταυτότητα και την κατάσταση της υγείας του επιβάτη.

Επίσης δεν έχει διευκρινιστεί εάν το πλοιο θα τεθει σε καραντίνα.

Νεότερη Ενημέρωση 12.54: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του tempo24.news, ο επιβάτης που εντοπίστηκε ως ύποπτο κρούσμα κορωνοϊου σε πλοίου που ταξιδεύει από Ιταλία για Πάτρα, αποβιβάστηκε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας (ενδιάμεσος σταθμός του δρομολογίου).

Παρελήφθη από ασθενοφόρο και διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου και εισήχθη σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Υπενθυμίζεται το ΠΓΝ Ιωννίνων έχει οριστεί ως αναπληρωματικό Νοσοκομείο στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια. Βασικό είναι Πανεπιστημιακό ΓΝ Πατρών «Παναγιά η Βοήθεια», στο Ρίο.

Νεότερη Ενημέρωση 13.10: Κλιμάκια της Διεύθυνσης Υγείας θα βρεθούν στο λιμάνι της Πάτρα, όπου σε λίγη ώρα αναμένεται να καταπλεύσει το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο “CRUISE OLYMPIA” στο οποίο σήμανε συναγερμός για εντοπισμό για ύποπτο κρούσμα κορωνοϊου σε επιβάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, οι επόπτες δημόσιας υγείας θα δώσουν οδηγίες στους επιβάτες και το πλήρωμα. Στην περίπτωση που το κρούσμα επιβεβαιωθεί τότε θα ληφθούν μέτρα για όλους. Μέχρι στιγμής δεν εξετάζεται το σενάριο το πλοίο να τεθεί σε καραντίνα.

Από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ήδη αποσταλεί στο Ινσιτούτο Παστέρ δείγμα του “ύποπτου” ασθενή.

Πρόκειται για γυναίκα που ένιωσε αδιαθεσία, ενημέρωσε για την κατάσταση της και κατά τον κατάπλου του πλοίου στην Ηγουμενίτσα, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Ιωννίνων, όπου και εισήχθη σε θάλαμο αρνητική πίεσης.

Νεότερη Ενημέρωση 13.29: Στο λιμάνι της Πάτρας φθάνει το “CRUISE OLYMPIA”.

Πηγή: tempo24.news

*φωτογραφία αρχείου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.