Σάββατο, Φεβρουάριος 16, 2019

Πατρινό Καρναβάλι: Όλα συνηγορούν για ρεκόρ δεκαετίας – Πυρετώδεις προετοιμασίες

patrino_karnavali Ρεκόρ επισκεψιμότητας για τελευταία χρόνια περιμένει ο Δήμος Πατρέων να σημειωθεί το Σαββατοκύριακο των Αποκριών, χάρη στους ανακαινισμένους οδικούς άξονες και την ευκολία και ασφάλεια που παρέχουν. Από χθες έχουν ξεκινήσει να εμφανίζονται οι πρώτοι επισκέπτες της πόλης, κυρίως νεαρής ηλικίας, που έφτασαν στην πόλη με τις αποσκευές τους στα χέρια.
Η πληρότητα των ξενοδοχείων σε γνωστή ιστοσελίδα κράτησης δωματίων, για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, έφτανε μέχρι αργά χθες το 90%. Υπήρχαν ελάχιστα δίκλινα και οικογενειακά δωμάτια εντός πόλης και λίγα περισσότερα σε απόσταση οκτώ έως δεκαπέντε χιλιομέτρων μακριά από το κέντρο της Πάτρας (διανυκτέρευση Σάββατο και Κυριακή).
Τα τετράκλινα εκτός πόλης κυμαίνονται περίπου στα 350 ευρώ (βρήκαμε και με 270 ευρώ σε απόσταση 20 χλμ.). Σε δίκλινα βρήκαμε σε τιμές που κυμαίνονται από 320-340 ευρώ σε ξενοδοχεία εντός της Πάτρας. Εντοπίσαμε όμως και δωμάτια από 700-800 ευρώ! Εκτός πόλης οι τιμές που βρήκαμε ξεκινούσαν από 130 ευρώ και έφταναν μέχρι και 280 ευρώ.
Η μέχρι στιγμής εικόνα δείχνει ότι η Πάτρα ετοιμάζεται να δεχθεί ένα από τα μεγαλύτερα κύματα επισκεπτών τα τελευταία χρόνια.

του Μιχάλη Βασιλάκη-pelop.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Λαυρέντης

    Με τέτοιο αριστερό καρναβάλι για δήμαρχο, αναμενόμενο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.