Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Πατρών – Κορίνθου: Ακινητοποιήθηκαν εκατοντάδες νταλίκες – Με εξώδικο απαντούν οι οδηγοί στην Ολυμπία Οδό

ntalikes_ethini_odos_tempo24-gr_Σταθμευμένα για περίπου 15 ώρες παρέμειναν για τρίτη συνεχή ημέρα βαρέα οχήματα, μετά το νέο απαγορευτικό κυκλοφορίας που τέθηκε σε ισχύ από το απόγευμα της Τρίτης έως και τις 8 το πρωί της Τετάρτης, λόγω κακοκαιρία μετά από σχετική απόφαση της “Ολύμπιας Οδού”

Δεκάδες νταλίκες “διανυκτέρευσαν” για ακόμα ένα βράδυ, στα πρατήρια υγρών καυσίμων στο ύψος του Αιγίου, με τους οδηγούς να βρίσκονται για τρίτο συνεχές 24ωρο εγκλωβισμένοι στην εθνική οδό.

ntalikes_ethniki_odos_tempo24.gr1_.jpg

ntalikes_ethini_odos_tempo24.gr__0.jpg

Το “μπλόκο” στην κυκλοφορία βαρέων οχημάτων κατά μήκος της εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου, προσκάλεσε δυσφορία στους επαγγελματίες οδηγούς που χάνουν τα δρομολόγιά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr το συνδικαλιστικό όργανο των οδηγών φορτηγών σκοπεύει σήμερα με την συνδρομή του Δικηγόρου Γιώργου Αθανασόπουλου, να στείλει εξώδικο στη διοίκηση της Ολυμπίας Οδού, για το απαγορευτικό της διέλευσης.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι το πρωί της Τρίτης όταν επετράπη η διέλευση, έφυγαν περισσότερα από 250 φορτηγά. Περίπου τόσα αναμένεται ότι παραμείνουν εγκλωβισμένα μέχρι το πρωί της Τετάρτης.

tempo24.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.