Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Παύθηκαν οι οργανωμένες έρευνες για τον 29χρονο αγνοούμενο στον Αμβρακικό- Συνεχίζουν εθελοντές

Παύθηκαν οι οργανωμένες έρευνες για τον 29χρονο αγνοούμενο στον Αμβρακικό- Συνεχίζουν εθελοντές

Το βράδυ της Δευτέρας παύθηκαν οι έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό του 29χρονου Αναστάσιου Κόπανου ο οποίος και αγνοείται από το απόγευμα της Πέμπτης 26 Αυγούστου στην περιοχή του Μενιδίου, στον Αμβρακικό Κόλπο.

Καθότι παρήλθαν δίχως αποτέλεσμα οι 96 ώρες ερευνών για την ανεύρεσή του, δόθηκε εντολή στο Λιμεναρχείο Πρέβεζας για παύση τους. Στις μέχρι τώρα έρευνες συμμετείχαν πέραν του Λιμενικού και ελικόπτερα του Στρατού, δύτες του Ναυτικού, εθελοντές και αλιευτικά.

Όπως αναφέρθηκε από το Λιμενικό Σώμα οι έρευνες συνεχίζονται σε αστυνομικό επίπεδο, με την εθελοντική συμμετοχή αλιευτικών σκαφών και όχι μόνο.

Ωστόσο, θα συνεχίσει να παρέχεται συνδρομή από τις τακτικές περιπολίες σε συνεννόηση των Λιμεναρχείου Πρέβεζας και Λιμενικού Τμήματος Αμφιλοχίας.

Η αγωνία για την τύχη του 29χρονου Τάσου κορυφώνεται καθώς όσο οι ώρες περνούν οι ελπίδες λιγοστεύουν. Σημειωτέον τέλος ότι η αδερφή του αγνοούμενου απηύθυνε έκκληση οι έρευνες να μη σταματήσουν και να βοηθήσουν σε αυτές εθελοντές ώστε να εντοπιστεί ο νεαρός.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.