Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021

Παζάρι της Φιλοζωικής Αγρινίου για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων (φωτο)

Παζάρι της Φιλοζωικής Αγρινίου για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων (φωτο)

Αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων είναι το διήμερο παζάρι που διοργάνωσε η Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου, 4 και 5 Οκτωβρίου στο Αγρίνιο. Το παζάρι έλαβε χώρα στην παλαιά Δημοτική Αγορά (πλατεία Δημάδη) και σκοπός του ήταν η συλλογή χρημάτων και την αγορά τροφών για τα αδέσποτα.

Η Πρόεδρος της Φιλοζωικής Οργάνωσης Αγρινίου, Βούλα Αναγνωστοπούλου, σε δηλώσεις τις στάθηκε στην ικανοποιητική συμμετοχή, όπως και στην επίσκεψη μαθητών στον χώρο:

«Σήμερα ήρθαν σχολεία στα οποία έγινε ενημέρωση από εμάς και το Δήμο με διάφορες δράσεις, όπως είναι οι πετρούλες που ζωγραφίσαν τα παιδιά και θα μπουν σε διάφορα σημεία της πόλης με μηνύματα. Είχαμε ικανοποιητική προσέλευση αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι ότι έγινε αυτή η εκδήλωση και τα παιδιά άκουσαν αυτά που έπρεπε. Είδαμε ότι είναι πιο ευαίσθητα. Ξέραν τι να απαντήσουμε. Βλέπουμε ότι πηγαίνουν όλα καλύτερα γενικώς στην πόλη μας σε αυτό το θέμα. Θα κάνουμε και άλλες εκδηλώσεις. Θα πάμε και σε σχολεία για να μιλήσουμε. Σκοπός μας εκτός από αυτή την εκδήλωση που θέλαμε να κάνουμε πολύ καιρό με τα σχολεία, είναι η συλλογή χρημάτων για την αγορά τροφίμων για τα αδέσποτα».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.