Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Πέδρο Μαρτίνς: Ήμασταν αποτελεσματικοί και κυνικοί

Πέδρο Μαρτίνς: Ήμασταν αποτελεσματικοί και κυνικοί

Στην αποτελεσματικότητα της ομάδας του που έφερε την εύκολη νίκη (0-3) επί του Παναιτωλικού  στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού  ΠέδροΜαρτίνς ενώ τοποθετήθηκε και σε σχετικές ερωτήσεις που του τέθηκαν.

Αρχικά ανέφερε τα εξής: « Η αποτελεσματικότητα έκανε τη διαφορά σήμερα. Είχαμε την ψυχραιμία και την κυνικότητα να τελειώσουμε τις φάσεις που κάναμε. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζουμε τα παιχνίδια και το σημερινό πρώτο μέρος θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τα επόμενα ματς. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν τόσο καλοί αλλά θεωρώ πως κρατήσαμε δυνάμεις για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα που ακολουθεί.

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο. Επίσης σήμερα έπρεπε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες για να τους έχουμε έτοιμους για το ερχόμενο ματς και γι’ αυτό πήρε την ευκαιρία του ο Μπα. Ελπίζουμε σε καλή απόδοση γενικά από τους παίκτες που χρησιμοποιήσαμε σήμερα και για τη συνέχεια».

Σε ερώτηση που του έγινε στη συνέχεια για τη διαιτησία, τη γενική αντιμετώπιση που είχε σήμερα ο Ολυμπιακός και το αν ο Καμαρά θα έπρεπε να έχει αποβληθεί, απάντησε:

«Ειλικρινά δεν ξέρω αν είμαι ο κατάλληλος για να σας απαντήσω αλλά δε θεωρώ ότι υπάρχει κάτι μεμπτό σήμερα από πλευράς διαιτητή. Νομίζω πως με τους καινούργιους κανονισμούς ο Καμαρά δεν θα έπρεπε να πάρει δεύτερη κίτρινη. Αν ήταν σύμφωνα με τους περσινούς κανονισμούς, ναι. Θα έπρεπε να έχει πάρει δεύτερη κίτρινη».

Ολοκληρώνοντας ο κ. Μαρτίνς   και ερωτόμενος σχετικά με τη θέση που χρησιμοποιήθηκε ο Μασούρας, είπε: « Ο Μασούρας έχει την ικανότητα να παίξει εκεί που χρησιμοποιήθηκε και είναι κάτι που έχουμε δουλέψει και δοκιμάσει και γι’ αυτό το χρησιμοποιήσαμε απόψε στο τερέν».

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.