Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

Η πεϊκή πρόθεση ως αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας

Στην περίπτωση που κάποιος άνδρας αντιμετωπίζει προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας, υπάρχουν αρκετές λύσεις που μπορεί να ακολουθήσει. Εφόσον η συνηθέστερη λύση, που είναι η φαρμακευτική αγωγή, δεν είναι αρκετή για να λύσει το πρόβλημα, υπάρχει η λύση της πεϊκής πρόθεσης, όπου αφορά στη μέθοδο της χειρουργικής τοποθέτησης ενδοπεϊκών προθέσεων. Η πρώτη τέτοια τοποθέτηση έλαβε χώρα πριν από περίπου 70 χρόνια στην Αμερική, και εφαρμόζεται και στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

Η τοποθέτηση της πεϊκής πρόθεσης αφορά στην τοποθέτηση δύο κυλίνδρων στο πέος με μία απλή επέμβαση, η οποία πραγματοποιείται από ειδικούς ουρολόγους – ανδρολόγους. Η πεϊκή πρόθεση αποτελείται από μία υδραυλική διάταξη –δύο κυλίνδρους, μία αντλία και μία δεξαμενή. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, πραγματοποιείται μία μικρή τομή 1 εκατοστού στο σημείο όπου το πέος ενώνεται με το δέρμα που καλύπτει τους όρχεις. Έπειτα, δημιουργούνται δύο κανάλια στα σηραγγώδη σώματα, όπου και τοποθετούνται οι δύο κύλινδροι. Η δεξαμενή με το υγρό τοποθετείται δίπλα στην ουροδόχο κύστη και η αντλία τοποθετείται στο όσχεο σε σημείο ώστε να κινείται εύκολα. Η επέμβαση διαρκεί περίπου μία ώρα και η νοσηλεία που θα χρειαστεί είναι η παραμονή μίας ημέρας στην κλινική.

Η πεϊκή πρόθεση λειτουργεί ως εξής: πιέζοντας την αντλία μεταφέρεται υγρό από τη δεξαμενή στους κυλίνδρους και με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η στύση, η οποία διατηρείται για όσο χρόνο θέλετε. Με την ολοκλήρωση του οργασμού, πιέζετε τη βαλβίδα και το υγρό επιστρέφει στη δεξαμενή ενώ παράλληλα το πέος χαλαρώνει. Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, η στύση φαίνεται φυσική και το αποτέλεσμα που έχει είναι άριστο αισθητικά και λειτουργικά. Παράλληλα, μπορεί να διαρκέσει όση ώρα θέλετε, χωρίς σχεδιασμό και με τρόπο αυτόματο. Η πρόθεση φυσικά δεν είναι ορατή και δεν πρόκειται να γίνει αντιληπτή.

Οι προθέσεις χωρίζονται σε μόνιμης και μεταβλητής σκληρότητας. Οι πρώτες έχουν την ιδιότητα να διατηρούν το πέος σε μία κατάσταση μερικής στύσης, γεγονός που την κάνει εμφανή φορώντας εφαρμοστά ρούχα. Οι μεταβλητής σκληρότητας προθέσεις προτιμώνται συνήθως από τους περισσότερους άνδρες, καθώς εγγυώνται ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, με τη στύση να επιτυγχάνεται όταν αυτοί θέλουν.

Έχοντας την πρόθεση αυτή, θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι η σεξουαλική σας επιθυμία, ο οργασμός και η εκσπερμάτιση δεν επηρεάζονται καθόλου ενώ ταυτόχρονα η στύση σας είναι αυτή που πρέπει. Από μελέτες που έχουν διεξαχθεί για τις πεϊκές προθέσεις,  έχει προκύψει ότι η αξιοπιστία τους αγγίζει το 95% έχοντας και εγγύηση από τις εταιρείες κατασκευής τους. Όσον αφορά στην απόλαυση της σεξουαλικής πράξης, αυτή αγγίζει το 100%.

Οπωσδήποτε θα πρέπει, στην περίπτωση όπου σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε την επέμβαση αυτή, να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό ουρολόγο-ανδρολόγο, ο οποίος θα είναι άρτια εκπαιδευμένος σε αυτήν.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.