Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Πειρατεία στο Τόγκο: Συγκλονίζει ο πατέρας του μεσολογγίτη ομήρου – «Πού είναι το παιδί μου, μπορεί να μου πει κάποιος;»

Πειρατεία στο Τόγκο: Συγκλονίζει ο πατέρας του μεσολογγίτη ομήρου – «Πού είναι το παιδί μου, μπορεί να μου πει κάποιος;»

«Δεν ξέρουμε αν είναι καλά στην υγεία του και πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή», λέει στο protothema.gr ο πατέρας του νεαρού Δημήτρη Γκιάτη, που βιώνει μια τεράστια αγωνία για τέταρτη μέρα

Σε πλήρη εξέλιξη είναι το θρίλερ της απαγωγής του Έλληνα ναυτικού Δημήτρη Γκιάτη από πειρατές στο Τόγκο, ένα θρίλερ που ξεκίνησε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, όταν έγινε το ρεσάλτο στο ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο όπου βρισκόταν και ο νεαρός δόκιμος μηχανικός.

Η οικογένειά του ζει με την αγωνία για τη ζωή του παιδιού της, το οποίο -μαζί με άλλα τρια μέλη του πληρώματος- απήχθη από πειρατές. Ο πατέρας του Έλληνα ναυτικού, Θοδωρής Γκιάτης, μίλησε στο protothema.gr για τις δύσκολες στιγμές που περνά ο ίδιος και η οικογένειά του για τέταρτη συνεχή ημέρα.

«Το παιδί μου είναι στα χέρια των πειρατών και ζούμε μια αγωνία τρέλας. Δυστυχώς έιναι τέταρτη μέρα σήμερα που δεν γνωρίζουμε τίποτα για την τύχη του παιδιού μου. Οι πειρατές δεν έχουν ειδοποιήσει ούτε την εταιρεία και δεν ξέρουμε αν είναι καλά στην υγεία του και πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Πήραν το παιδί από το καράβι και τελείωσαν όλα. Μακάρι να είχαμε κάποιο νέο για να ξέρουμε πώς θα κινηθούμε κι εμείς. Από τη Δευτέρα που εξαφανίστηκε, δεν γνωρίζω τίποτα. Πού είναι το παιδί μου, μπορεί να μου πει κάποιος;» λέει στο protothema.gr ο πατέρας του 20χρονου δόκιμου μηχανικού.

Την ίδια ώρα, όλες οι κινήσεις της ναυτιλιακής εταιρείας στην οποία ανήκει το δεξαμενόπλοιο γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα, και κανείς δεν ξέρει εάν οι δικηγόροι που έχουν αναλάβει την υπόθεση βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους πειρατές.

Πηγή: protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.