Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Πελετίδης-Καραπάνος συζήτησαν για τα διόδια στη Γέφυρα και την ανεργία

Πελετίδης-Καραπάνος συζήτησαν για τα διόδια στη Γέφυρα και την ανεργία

unnamedΜε τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων Κατερίνα Γεροπαναγιώτη συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος.
Στα θέματα συζήτησης των δυο δημάρχων, συμπεριλήφθηκε και η αναθεώρηση της τιμολογιακής πολιτικής εκ μέρους της εταιρείας Γέφυρα Α.Ε. καθώς το ζήτημα της μείωσης του κόστους διέλευσης απασχολεί έντονα τις τοπικές κοινωνίες. Ο Νίκος Καραπάνος, ενημέρωσε τον κ. Πελετίδη για την πρόσφατη ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, σύμφωνα με την οποία ζητείται από τη Γέφυρα Α.Ε. η επέκταση της δεκάωρης διέλευσης καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και του έτους, για τους πολίτες των όμορων δήμων που χρησιμοποιούν με μεγαλύτερη συχνότητα τις υπηρεσίες διέλευσης προκειμένου να εξυπηρετήσουν ανάγκες επαγγέλματος, σπουδών ή υγείας.
Ο κ. Κώστας Πελετίδης και η κυρία Κατερίνα Γεροπαναγιώτη ενημέρωσαν από την πλευρά τους τον Δήμαρχο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου σχετικά με την πρωτοβουλία του Δήμου Πατρέων για την διοργάνωση κινητοποίησης κατά της ανεργίας η οποία σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί στη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» την 25η Ιουνίου. Απαντώντας ο Νίκος Καραπάνος εξέφρασε την συμπαράστασή του αλλά και την πρόθεση του Δήμου να συμμετέχει σε αυτή.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Στέφανος Σ

    Σε αυτό θα έπρεπε να βγεί μπροστά και ο δήμαρχος Αγρινίου, διότι είναι πολλαπλάσιοι οι κάτοικοι του Αγρινιου που περνούν την γέφυρα καθημερινά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.