Τετάρτη, 12 Μαΐου, 2021

Πελώνη: Συζητάμε με τους ειδικούς για οργανωμένο άνοιγμα της εστίασης

Πελώνη: Συζητάμε με τους ειδικούς για οργανωμένο άνοιγμα της εστίασης

Σε συζήτηση με τους ειδικούς βρίσκεται η κυβέρνηση για το οργανωμένο άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους δήλωσε η Αριστοτελία Πελώνη, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο χρεώνει «αλλοπρόσαλλη λογική» επί του θέματος

«ΟΣΥΡΙΖΑ, εγκλωβισμένος στη λογική της κορονοκαπηλείας, αδυνατεί ή δεν θέλει να συνειδητοποιήσει ότι η κυβέρνηση λαμβάνει τις αποφάσεις της μετά από συζήτηση με τους ειδικούς και με βάση τις εισηγήσεις τους» σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το άνοιγμα της εστίασης.

Η κυρία Πελώνη επισημαίνει ότι η κυβέρνηση εξετάζει όλες τις παραμέτρους, όπως οφείλει, και λαμβάνει τις αποφάσεις όχι με στόχο να χαϊδεύει αυτιά, αλλά με γνώμονα την καλύτερη διαχείριση της πανδημίας και την ασφαλή έξοδο απ΄ αυτήν. «Η κυβέρνηση ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ειδικούς για το οργανωμένο άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους και αναμένει τις εισηγήσεις της Επιτροπής» σημειώνει.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση δεν λαμβάνει τις αποφάσεις της με βάση το τι θα ήταν πρόσκαιρα αρεστό, αλλά με βάση το τι είναι σωστό για την προστασία της δημόσιας υγείας. «Ούτε αποφασίζει με βάση την αλλοπρόσαλλη λογική του ΣΥΡΙΖΑ που τη μια χαρακτηρίζει τη σχετική συζήτηση παράλογη (όπως δήλωνε ο Αλέξης Τσίπρας στις 31 Μαρτίου), ενώ την άλλη θέτει θέμα ανοίγματος της εστίασης» προσθέτει και τονίζει «επενδύοντας στην κόπωση πολιτών και επαγγελματιών, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα διασωθεί πολιτικά».

Τέλος η κυβερνητική εκπρόσωπος καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί με σαφήνεια στέλνοντας ένα μήνυμα τήρησης των μέτρων προστασίας απ΄ όλους.

Πηγή: reader.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.