Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Πέννυ Μπαλτατζή: «Πολύ γνωστός πολιτικός ξέφυγε και με πήρε και με έβαλε στα πόδια του»

Πέννυ Μπαλτατζή: «Πολύ γνωστός πολιτικός ξέφυγε και με πήρε και με έβαλε στα πόδια του»

Η Πέννυ Μπαλτατζή, μία από τις πρώτες γυναίκες του καλλιτεχνικού χώρου που μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλική παρενόχληση από επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου μίλησε στο TheCaller WEB TV και τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου για την εκπομπή «7», θίγοντας τη συμπεριφορά των περισσοτέρων απέναντι στους καλλιτέχνες και αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό παρενόχλησης το οποίο βίωσε με πρωταγωνιστή γνωστό πολιτικό!

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα του TheCaller WEB TV η Πέννυ Μπαλτατζή:

«Με είχαν καλέσει σε ένα event σε κότερο με την μπάντα μου, όπου υπήρξαν κάποιοι πολιτικοί, κι εκεί που τραγουδούσαμε ξέφυγαν κάποιοι… Ένας πολιτικός με πήρε και με έβαλε στα πόδια του ενώ η γυναίκα του άρχισε να τραγουδά με τον τραγουδιστή. Εμένα από που κι ως που με πήρε; Ήταν άκρως σεξιστική συμπεριφορά. Είπα στον μπουζουξή θα φύγω κολυμπώντας. Είναι πασίγνωστος πολιτικός κι έχει βγει και κυβέρνηση. Ένας άλλος έλεγε σε συνάδελφό του καλό κοριτσάκι είναι, παρ΄ το για οικογένεια και να κάνεις χαζομάρες και με άλλες. Πραγματικά πόσο υποτιμάς κάποιον!».

Ερωτηθείσα στη συνέχεια από τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου αν είναι γνωστός, η Πέννυ Μπαλτατζή απάντησε πως είναι πολύ γνωστός, χωρίς να αποκαλύψει, ωστόσο, το όνομά του.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο thecaller.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.