Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020

Οι πέντε νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αγράφων

Η Βάσω Φεγγούλη Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος

antidhmarxoi dhmou agrafwn1Με απόφαση του Δημάρχου Αγράφων κ. Θεόδωρου Μπαμπαλή ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αγράφων. Οι κύριοι Τάκης Κωνσταντίνος, Τσιάμης Θεόδωρος και Μάκκας Απόστολος παραμένουν Αντιδήμαρχοι με τις ίδιες αρμοδιότητες, ενώ οι κύριοι Τελώνης Λεωνίδας και Παπαθανάσης Γρηγόριος, είναι οι δύο νέοι αντιδήμαρχοι με αρμοδιότητες αντίστοιχες αυτών των προκατόχων τους. Η απερχόμενη Αντιδήμαρχος κυρία Φεγγούλη Βασιλική ορίζεται Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος με συγκεκριμένες αρμοδιότητες.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Απόφαση Δημάρχου, ορίζονται αντιδήμαρχοι οι:
1. Κωνσταντίνος Τάκης του Παντελή, Αντιδήμαρχος ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, χωρίς αντιμισθία
2. Θεόδωρος Τσιάμης του Κωνσταντίνου, Αντιδήμαρχος ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ με αντιμισθία
3. Απόστολος Μάκκας του Ιωάννη, Αντιδήμαρχος ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ με αντιμισθία
4. Λεωνίδας Τελώνης του Σπυρίδωνα, Αντιδήμαρχος ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, χωρίς αντιμισθία
5. Γρηγόρης Παπαθανάσης του Αποστόλου, Αντιδήμαρχος ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, με αντιμισθία

Με απόφαση Δημάρχου ορίζεται Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος η κυρία Φεγγούλη Βασιλική με τις κάτωθι συγκεκριμένες αρμοδιότητες:
Α) στα Θέματα Επικοινωνίας, Γραφείο Τύπου και Δημοσίων – Διεθνών Σχέσεων του Δημάρχου Αγράφων
Β) στα θέματα τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του Δήμου Αγράφων
Γ) στα εν γένει πολιτιστικά θέματα του Δήμου Αγράφων
Ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Μπαμπαλής μετά τον ορισμό των Αντιδημάρχων και της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου, δήλωσε: «Καταρχήν να καλωσορίσω τους δύο νέους Αντιδημάρχους, τον κ. Λεωνίδα Τελώνη και τον κ. Γρηγόρη Παπαθανάση, ευχόμενος κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και να ευχηθώ καλή συνέχεια και στους αντιδημάρχους που παραμένουν στις θέσεις τους.
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους απερχόμενους αντιδημάρχους για τη συνεργασία που είχαμε και για την προσφορά τους στο εν γένει έργο της Δημοτικής μας αρχής. Ιδιαιτέρως, όμως να ευχαριστήσω την κ. Φεγγούλη που παραμένει δίπλα μου ως εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος.
Τέλος, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ολόκληρο το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου, τόσο για τη συμμετοχή και στάση του απέναντι στο Δήμο, όσο και για τη στελέχωση των Επιτροπών του Δήμου Αγράφων.
Καλή επιτυχία και καλή συνεργασία για τον έναν και μοναδικό σκοπό μας, την πλήρη και αποτελεσματική λειτουργία του τόπου μας – του Δήμου Αγράφων – του Δήμου μας!».

proedros_ds_athanasios_stamoulisΟ Θανάσης Σταμούλης νέος Πρόεδρος
Εκλογή μελών των Επιτροπών

Νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και μελών των Επιτροπών του Δήμου Αγράφων εκλέχτηκαν την προηγούμενη Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, μετά την ολοκλήρωση του ήμισυ της θητείας της Δημοτικής Αρχής, σύμφωνα με το νόμο.
Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγράφων εκλέχτηκε με απόλυτη πλειοψηφία επί του συνόλου ο Δημοτικός Σύμβουλος Θανάσης Σταμούλης, όπως επίσης με απόλυτη πλειοψηφία εκλέχτηκαν αντιπρόεδρος ο Δημοτικός Σύμβουλος Ευθύμιος Κολοκύθας και Γραμματέας η Δημοτική Σύμβουλος Θεοδώρα Ράπτη.
Η νέα σύνθεση του Προεδρείου έχει ως εξής:
Πρόεδρος ΔΣ: Σταμούλης Αθανάσιος
Αντιπρόεδρος ΔΣ: Κολοκύθας Ευθύμιος
Γραμματέας ΔΣ: Ράπτη Θεοδώρα

Η νέα σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής έχει ως εξής:
Οικονομική Επιτροπή
Τακτικά Μέλη
Τελώνης Λεωνίδας
Κίτσιος Γεώργιος
Τάκης Κων/νος
Τσιάμης Θεόδωρος
Μάκκας Απόστολος
Μάκκας Κων/νος

Αναπληρωματικά μέλη
Παπαδημητρίου Γεώργιος
Παπαθανάσης Γρηγόριος
Τσιαμάκης Στέφανος
Ξυραφάκης Παναγιώτης
Τρίκας Γεώργιος

Η νέα σύνθεση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής έχει ως εξής:

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής
Τακτικά Μέλη
Πεσλής Παναγιώτης
Ζαμπάκας Λάμπρος
Τρίκας Γεώργιος
Ευαγγελοκώστας Γεώργιος
Τσιαμάκης Στέφανος
Φεγγούλη Βασιλική

Αναπληρωματικά Μέλη
Ράπτη Θεοδώρα
Γαλάνης Γεώργιος
Φλώτσιος Παναγιώτης
Κολοκύθας Ευθύμιος
Μάκκας Κων/νος

Ο κ. Μπαμπαλής, μετά το πέρας της συνεδρίασης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αισίως διανύσαμε το μισό της Δημαρχιακής μας θητείας, δίνοντας ο καθένας μας ξεχωριστά και όλοι μαζί ως Δημοτική Αρχή, μεγάλο και σημαντικό αγώνα, για να αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας και να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας. Για να κρατήσαμε όρθιο τον Δήμο μας, στα δύσκολα αυτά χρόνια, σε συνδυασμό με τον βασικό μας στόχο, που είναι η εν γένει αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας σε όλους τους τομείς και της λειτουργίας του Δήμου τα επόμενα χρόνια απαιτούν… τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη από πλευράς του Δήμου μας και των υπηρεσιών του.
Η επίτευξη αυτού του σκοπού, προϋποθέτει την αναβάθμιση της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, του ανώτερου αποφασιστικού οργάνου του Δήμου Αγράφων, με στόχο την ευρύτερη συναίνεση, την σύνθεση, την καλύτερη συνεννόηση και την ενίσχυση του διαλόγου, για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.
Στο πλαίσιο αυτό προτείναμε τον Δημοτικό Σύμβουλο Θανάση Σταμούλη για το σημαντικό αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων, μετά το πέρας της θητείας του κ. Τόλη.
Είμαι σίγουρος, ότι ο κ. Σταμούλης με το κύρος του, το ενωτικό του προφίλ, την εμπειρία και την αποδεδειγμένη ικανότητά του να συνθέτει διαφορετικές απόψεις, θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στα νέα του καθήκοντα. Καθοριστική θα είναι η συνεργασία με τα υπόλοιπα εκλεγέντα μέλη του Προεδρείου, τον κ. Θύμιο Κολοκύθα και την κ. Θεοδώρα Ράπτη, από τις θέσεις του Αντιπροέδρου και της Γραμματέως αντίστοιχα.
Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Γεώργιο Τόλη, τον καλό φίλο και συνεργάτη, για την εργατικότητα, τη σύνεση και τη συνέπεια που επέδειξε στα καθήκοντα του δικαιώνοντας την εμπιστοσύνη μας».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.