Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021

Πένθος σε Λεπενού και Αγρίνιο για το θάνατο του 53χρονου Κώστα Μήλιου

Πένθος σε Λεπενού και Αγρίνιο για το θάνατο του 53χρονου Κώστα Μήλιου

Στο πένθος «βύθισε» συγγενείς και φίλους σε Λεπενού και Αγρίνιο η είδηση του θανάτου του 53χρονου Κώστα Μήλιου, ο οποίος και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 53 ετών.

Πατέρας δύο παιδιών, επαγγελματίας γνωστός κι αγαπητός στο χώρο της εμπορίας ψαρικών. Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία και δυστυχώς τον κατέβαλαν.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Λεπενούς και ώρα 17:00 μ.μ. Η σορός θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 16:00 μ.μ.

Η διοίκηση του Παναγρινιακού, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο γιος του, Νίκος εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με το θάνατό του. Αναφέρει:

Η οικογένεια του Παναγρινιακού, σύσσωμη η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μήλιου, πατέρα του ποδοσφαιριστή μας Νίκου. Ο Κωνσταντίνος Μήλιος, πάλεψε γενναία με ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε, αλλά έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 53 ετών. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, είμαστε στο πλευρό του Νίκου και των οικείων του. Νίκο καλή δύναμη και κουράγιο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.