Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Περαιτέρω βελτίωση της υγείας του 48χρονου γιατρού-στο Νοσοκομειο Αγρινίου μέλος της οικογένειας του

Περαιτέρω βελτίωση της υγείας του 48χρονου γιατρού-στο Νοσοκομειο Αγρινίου μέλος της οικογένειας του

Για περεταίρω βελτίωση της υγείας του 48χρονου γιατρού από το Νεοχώρι (κατοίκου Αιτωλικού) που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό του Ρίου με κορωνοϊό κάνουν λόγο οι τελευταίες πληροφορίες.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι θεράποντες ιατροί του προχωρούν  σε εναλλάξ αποσωληνώσεις, με σκοπό να καταγραφεί η αντίδραση του ασθενούς αλλά και να γίνουν παράλληλα και οι απαραίτητες μετρήσεις των επιπέδων του οξυγόνου.

Θυμίζουμε πως ο γιατρός από τη στιγμή που παρουσίασε συμπτωματολογία μετέβη στο  νοσοκομείο του Ρίου όπου υποβλήθηκε  στο τεστ για τον ιο.

Αρχικώς επέστρεψε στην οικία του, με ήπια συμπτώματα. Διαπιστώνοντας, ωστόσο, το επόμενο διάστημα, προβλήματα δύσπνοιας, μεταφέρθηκε εκ νέου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, όπου και τέθηκε σε υποστήριξη από συσκευή οξυγόνου και μετέπειτα διασωληνώθηκε.

Ο 48χρονος νοσηλεύεται εδώ και 10 περίπου ημέρες σε νοσηλεία στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου.

Σημειωτέον ωστόσο πως υπό παρακολούθηση βρίσκονται και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του γιατρού που βεβαίως τελεί υπό καθεστώς καραντίνας. Μάλιστα ένα μέλος της νοσηλεύεται με πυρετό στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο Μεσολογγίου. Υποβλήθηκε σε τεστ για κορωνοϊό που βγήκε αρνητικό ωστόσο ακολούθησε και δεύτερο τεστ το αποτέλεσμα του οποίου αναμένεται.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.