Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Πέρασε… μειοψηφώντας το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου Αγρινίου

Πέρασε… μειοψηφώντας το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου Αγρινίου

Έλαβε μόλις 12 ψήφους. 

Σε μια ακόμη μαραθώνια(που κατέληξε μεταμεσονύκτια) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου παρότι καταψηφίστηκε στην… σχετική ψηφοφορία.

Η ψηφοφορία που έγινε σε πολύ προχωρημένη ώρα-και με προσωπικές έντονες διενέξεις να λαμβάνουν χώρα στο συμβούλιο- είχε αποτέλεσμα 12 ψήφους υπέρ από την πλευρά της πλειοψηφίας και 23 ψήφους κατά από σύσσωμη την αντιπολίτευση!

Η τόσο μεγάλη διαφορά οφείλεται σε πολλές απουσίες που υπήρχαν στην παράταξη Παπαναστασίου(υπενθυμίζεται ότι δεν έχει πλειοψηφία στο Σώμα)αλλά και στην ενιαία στάση της αντιπολίτευσης.

Ειδικά από την στιγμή που δεν λήφθηκε υπόψη η πρόταση που κατέθεσαν χθες το πρωί από κοινού οι επικεφαλής(Σταρακά, Καμμένος, Καζαντζής) των τριών μεγαλύτερων παρατάξεων της αντιπολίτευσης με πέντε σημεία ενισχυτικά για το τεχνικό πρόγραμμα και με στόχευση, όπως εξήγησαν, κυρίως την εξωστρέφεια και το brand του δήμου.

Οι προτάσεις αυτές δεν περιελήφθησαν στο τεχνικό πρόγραμμα, σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγρινίου, διότι ήδη περιέχονται στο στρατηγικό σχέδιο της πόλης ή στην ΒΑΑ που ήδη έχει ξεκινήσει για τον δήμο Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.