Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Επισήμως στις περιφερειακές εκλογές η “Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας”

Επισήμως στις περιφερειακές εκλογές η “Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας”

Η “Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας”ανακοίνωσε και επίσημα την κάθοδό της στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, με συνέντευξη Τύπου του επικεφαλής της Βασίλη Χατζηλάμπρου, που δόθηκε στον Εμπορικό Σύλλογο Πάτρας στις 4 Μαρτίου 2019.

Ο Βασίλης Χατζηλάμπρου πλαισιωμένος από τους Αιτωλοακαρνάνες περιφερειακούς συμβούλους Γιάννη Κολοβό και Κώστα Κούστα, τις Φωτεινή Πηλίου και Γιώτα Χρυσανθακοπούλου(Αχαΐα) και Ελένη Καραμάνη (Ηλεία) απηύθυνε κάλεσμα σε συλλογικότητες, σε κινήσεις πολιτών, σε Δημοτικές παρατάξεις και νεολαία, για τη δημιουργία ρεύματος αντίστασης στους τρεις νομούς και μέσα στην Περιφέρεια, απέναντι στην υλοποιούμενη πολιτική.

Ο κ. Χατζηλάμπρου, μιλώντας για την κάθοδο της «Αντίστασης Πολιτών» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, απεύθυνε κάλεσμα συμμετοχής σε Κινήσεις Πολιτών, δημοτικές παρατάξεις κτλ., για τη δημιουργία ενός ρεύματος αντίστασης μέσα στην Περιφέρεια, απέναντι στην υλοποιούμενη πολιτική, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Η προσπάθειά μας ως περιφερειακής παράταξης είναι ένα αποφασιστικό βήμα για να ακολουθήσουν και τα επόμενα βήματα που θα αλλάξουν το πολιτικό κλίμα προς την κατεύθυνση των κοινωνικών διεκδικήσεων” ανέφερε.

Μιλώντας για τη νεολαία και τους νέους επιστήμονες που οι τωρινές πολιτικές τους διώχνουν οικονομικοί μετανάστες ανέφερε ότι ο κάθε νέος είναι έτοιμος να πει, «θα μείνω εδώ και να φύγουν οι πολιτικές που μας διώχνουν».

Στην κριτική του προς την πολιτική της σημερινής Περιφερειακής Αρχής, σημείωσε εμφατικά πως η Δυτική Ελλάδα είναι από τις πλέον φτωχές περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πως δεν υπάρχει σχέδιο αντιστροφής της κατάστασης. “Η Περιφερειακή Αρχή λειτουργεί ως διαχειριστής των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ και όχι ως αυτοδιοικητικός θεσμός, τόνισε χαρακτηριστικά”, υποστήριξε.

Μέσα στο Μάρτιο θα παρουσιαστεί και ο βασικός κορμός του ψηφοδελτίου στο Αγρίνιο και στον Πύργο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.