Παρασκευή, Ιούλιος 19, 2019

Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας στο Αγρίνιο

12 Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα – περιφερειακή Συνδιάσκεψη που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου, χθες Σάββατο την 22 Οκτωβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου.
Συμμετείχαν 20 Σύνδεσμοι και ενώσεις Αποστράτων από την Ήπειρο, Μακεδονία, Θεσσαλία, Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απήυθυναν: ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτής Αιτωλ/νίας κ. Γεώργιος Βαρεμένος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας Αστυν. Δ/ντής κ. Δημήτριος Παπαευθυμίου και ο Α’ Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Α. Αντ/γος ε.α. κ. Γρηγόριος Αναγνώστου.
– Μίλησε ο Αναπλ. Καθηγητής Γεωπολιτικής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Κωνσταντίνος Γρίβας με θέμα «Ο εθνικός ρόλος της Αστυνομίας στο νέο γεωπολιτικό περιβάλλον».
Τιμήθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες για το ήθος και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο δύο μέλη που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια διατεταγμένης Υπηρεσίας και υπέστησαν μόνιμες και βαριές βλάβες στην υγεία τους.
– Αναλύθηκαν όλα τα θεσμικά, οικονομικά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, εργασιακά ζητήματα κυρίως υπό το φως των νέων δεδομένων που δημιουργεί ο Ν.4387/16.
– Αναλύθηκαν οργανωτικά ζητήματα, ζητήματα νομικής διεκδίκησης στη βάση των αντισυνταγματικών Νόμων σύμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Κατατέθηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις και εκφράστηκε η κοινή πεποίθηση όλων ότι επιβάλλεται να γίνει η επανασύνδεση των συντάξεων των αποστράτων με τις αποδοχές των εν ενεργεία στελεχών, η πλήρης εφαρμογή των αποφάσεων του Σ.τ.Ε. και η επαναφορά του επαγγελματικού ταμείου (ΤΕΑΠΑΣΑ).
«Ο μεγάλος αριθμός των συμμετεχόντων, ενώσεων και Συνδέσμων Αποστράτων, τα πολυάριθμα μέλη και φίλοι παρακολούθησαν την εκδήλωση και τα εποικοδομητικά συμπεράσματα που προέκυψαν αποδεικνύουν περίτρανα την επιτυχία της», υπογραμμίζει η σχετική ανακοίνωση.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
dscn4489 dscn4491 dscn4492 dscn4493 dscn4494 dscn4498 dscn4499 dscn4501

12

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.