Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 2020

Περιμένουν Σκουρλέτη


Με το βλέμμα στο συνέδριο και στην εγγραφή νέων μελών κινούνται οι κομματικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, ο γραμματέας Πάνος Σκουρλέτης και τα πρωτοκλασάτα στελέχη προγραμματίζεται να εξορμήσουν στην επαρχία το επόμενο διάστημα.
Πρώτος σταθμός του Τσίπρα θα είναι η Πάτρα ενώ από τους πρώτους σταθμούς του Σκουρλέτη λέγεται πως θα είναι το Αγρίνιο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ προγραμματίζει να επισκεφθεί το Αγρίνιο στις 21 Οκτωβρίου και να έχει συναντήσεις με τα κομματικά όργανα.
Ο Π. Σκουρλέτης θυμίζουμε πως έχει κάνει λόγο για «ιστορικό συνέδριο για την ανασυγκρότησή του ΣΥΡΙΖΑ» εκφράζοντας τη φιλοδοξία «να εμπλακούν και να συμμετάσχουν ενεργά όλοι αυτοί που τα τελευταία χρόνια -και όχι μόνο την περίοδο των εκλογών- μας παρακολούθησαν, μας στήριξαν, δώσαμε κοινές μάχες και κοινούς αγώνες».

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ-Ο ΒΟΡΙΔΗΣ-Ο ΠΛΕΥΡΗΣ-Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ-Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΜΙΣΕΛ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ !!!!!! CHRISTOS

  2. Αναρχοκαπιτάλας

    @CHRISTOS, εσένα σου αρέσουν και σου δημιουργούν οικειότητα, μόνο οι «πολιτικοί» που μοιάζουν με τον Ρομά που πουλάει καρπούζια στη γειτονιά σου.

  3. Ανώνυμος

    ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ .ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΑΣ.ΚΥΛΥΣΕ Ο ΤEΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ….. CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.