Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Περιοδεία Κασαπίδη

Περιοδεία Κασαπίδη

kasapidhsΚλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Υπεύθυνο του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτή Κοζάνης, κ. Γιώργο Κασαπίδη, θα μεταβεί την Τετάρτη 29-6-2016 στην Αιτωλοακαρνανία, για διήμερη περιοδεία (29 και 30 Ιουνίου 2016) στο Δήμο Αμφιλοχίας, στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, στο Δήμο Ξηρομέρου, στο Δήμο Μεσολογγίου (Νεοχώρι, πρώην Δήμο Οινιάδων) και στο Δήμο Αγρινίου.
Ο κ.Κασαπίδης, θα επισκεφθεί αγροκτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, γαλακτοκομικές μονάδες και ιχθυοκαλλιέργειες του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και θα ενημερωθεί από εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας και ιδίως αγρότες αλλά και από αρμόδιους φορείς για την υφιστάμενη κατάσταση του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, που σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα (μεταποίηση, εξαγωγές κλπ).
Σκοπός της επίσκεψης είναι η επικαιροποίηση των στοιχείων, η καταγραφή των προβλημάτων και η προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων, μέσα στο υφιστάμενο οικονομικό περιβάλλον.
«Η Νέα Δημοκρατία, ως Κόμμα ευθύνης, είναι αποφασισμένη να ασκήσει κάθε δυνατή πίεση προς την Κυβέρνηση, ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα και αποτελεσματικά τα προβλήματα στον αγροκτηνοτροφικό τομέα και η επίσκεψη αυτή εντάσσεται στις εργασίες διαβούλευσης που θα καταλήξουν στη Νέα Συμφωνία Αλήθειας με την Κοινωνία που έχει υποσχεθεί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ.

Το πρόγραμμα περιοδείας

Τετάρτη

Αμφιλοχία 08:00 – 11:00
Βόνιτσα 11:00 – 13:00
Αστακός 13:00 – 15:00
Μεσολόγγι (Νεοχώρι) 17:00 – 18:30
Αγρίνιο στις 20:00 συνάντηση με το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Πέμπτη

Αγρίνιο 09:00 – 12:00

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.