Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020

Περισσεύουν τα χαμόγελα στην παράδοση του οδικού τμήματος Αμφιλοχίας- Άρτας

5Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης μόλις παρέδωσε το τμήμα (27 χιλιομέτρων) της Ιόνιας Οδού από τον ανισόπεδο κόμβο Αμφιλοχίας μέχρι την παράκαμψη (Σελλάδες) Άρτας.
Παρόντες στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο 124ο χιλιόμετρο της Ιονίας Οδού πολλοί εκπρόσωποι του πολιτικού και αυτοδιοικητικού κόσμου .
Βρίσκεται εκεί η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη και άλλοι βουλευτές από την Ήπειρο, οι Περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης,  η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, δήμαρχοι της Αιτωλοακαρνανίας (Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου, Αμφιλοχίας Απόστολος Κοιμήσης , Ναυπάκτου Τ.Λουκόπουλος, Θέρμου Σπ. Κωνσταντάρας, Ακτίου- Βόνιτσας Γ. Αποστολάκης) . Επίσης παρόντα στελέχη του Υπουργείου Υποδομών, της κατασκευάστριας εταιρείας και πολλά κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Το κλίμα στα «πηγαδάκια» είναι ιδιαίτερα ευχάριστο (επιβάλλεται άλλωστε σε τέτοιες στιγμές) και οι αβροφροσύνες δεν εκλείπουν ακόμη και μεταξύ προσώπων που δημοσίως ανταλλάσουν βέλη όπως ο δήμαρχος Αγρινίου και ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας . Σπίρτζης και Παπαναστασίου εξάλλου φωτογραφήθηκαν ασμένως με τον δήμαρχο να σημειώνει χαριτολογώντας και με νόημα πως θα είναι η τελευταία τους κοινή φωτογραφία αν δεν προχωρήσει η σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό.
8

7

6

5

4

3

2

19

18
IMG_4482 (1)
17

16

15

geg-paradosi-tmima-ionias (18)geg-paradosi-tmima-ionias (12)

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Νίκος

    Ο Δήμαρχος Αγρινίου είναι ο ποιό χαμογελαστός απ όλους…Μάλλον για την σύνδεση της Ιονίας με Αγρίνιο.

  2. jem

    Άλλοι πληρώνουνε και άλλοι μαζεύονται και χασκογελάνε σαν η……….
    Τι να πει κανείς για αυτή τη κατάντια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.