Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

Περισσότερα τεστ για τον κορωνοϊό στο Αγρίνιο- τι προγραμματίζεται

Περισσότερα τεστ για τον κορωνοϊό στο Αγρίνιο- τι προγραμματίζεται

Αυξανόμενη και ιδιαίτερα έντονη, όπως είναι λογικό, είναι η ανησυχία των πολιτών για την έξαρση του κορωνοϊού που παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα στην πατρίδα μας.

Παρόμοια η κατάσταση που επικρατεί και στην Αιτωλοακαρνανία  η οποία έχει αρχίσει να κάνει  πιο τακτική την εμφάνισή της στους χάρτες κατανομής κρουσμάτων του ΕΟΔΥ, με τρία επίσημα καταγεγραμμένα κρούσματα του νέου κορωνοϊού το τελευταίο διάστημα.

Tα δυο αφορούσαν ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού-που ήταν και τα πρώτα στο Αγρίνιο- ενώ ακόμη δεν εχει ξεκαθαρίσει επισήμως το τοπίο για το κρούσμα που ανακοινώθηκε χθες.

Δεν είναι λίγοι, λοιπόν, οι συμπολίτες μας που έχουν έρθει σε επικοινωνία με ανθρώπους του ΕΟΔΥ,  ζητώντας να μάθουν αν διενεργούνται πλέον δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε πολίτες. Για το λόγο αυτό, από τον ΕΟΔΥ και τον Δήμο Αγρινίου προχωρούν οι απαιτούμενες διαδικασίες  για να ξεκινήσει η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων σε πολίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται πιθανώς στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας, με το Δήμο Αγρινίου να παραχωρεί χώρο στην παλαιά λαχαναγορά όπου και η κινητή ομάδα του ΕΟΔΥ θα διενεργεί τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊου σε πολίτες.

Προς το παρόν είναι άγνωστη η ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας, αλλά κατά πάσα πιθανότητα αυτή αναμένεται να ξεκινήσει προς το τέλος Αυγούστου. Τα τεστ θα διενεργούνται δύο φορές την εβδομάδα, με επικρατέστερες ημέρες Τρίτη και Πέμπτη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.