Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

Πεταμένο υγειονομικό υλικό στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας: αρρωστημένη συμπεριφορά και αδιαφορία

Πεταμένο υγειονομικό υλικό στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας: αρρωστημένη συμπεριφορά  και αδιαφορία

“Στην κυριολεκτικά αρρωστημένη συμπεριφορά του όποιου δράστη προστίθεται και η επιδεικτική πλέον αδιαφορία σε εκτέλεση καθήκοντος κάθε αρμοδίου. Ειλικρινά δεν ξέρω ποιο είναι ανησυχητικότερο πλέον…”, αναφέρει χαρακτηριστικά ένας πολίτης.

Πέρασε ένας μήνα αφότου στο agrinionews.gr αναρτήθηκαν οι ντροπιαστικές εικόνες πεταμένου υγειονομικού υλικού στην άκρη  δρόμου μεταξύ οικισμού Τροχού και Αγίας Βαρβάρας Αγρινίου.

Θα περίμενε κανείς ο υπαίτιος να μην το επαναλάβει και βέβαια οι αρμόδιοι με την καθαριότητα και την υγιεινή να σπεύσουν  να επιληφθούν. Δυστυχώς ωστόσο τα πράγματα είναι διαφορετικά.  Το πώς έχουν περιγράφει ένας ενεργός πολίτης. Αυτούσια όσα αναφέρει:

Ένας μήνας ακριβώς έχει περάσει και παρά το δημοσίευμα αλλά και τουλάχιστον τρία (3) τηλεφωνήματά μόνο από εμένα (πιθανά και πόσα άλλα από άλλους διερχόμενους) στο αστυνομικό τμήμα η κατάσταση με τις καθημερινά (!) πεταμένες σακούλες χρησιμοποιημένου υγειονομικού υλικού συνεχίζεται. Σε τουλάχιστον μια περίπτωση μετά τις επίμονες καταγγελίες μου, ήρθε περιπολικό, διαπίστωσε την κατάσταση, κατέγραψε τα στοιχεία μου και δηλώθηκε πως θα …. ενημερωθεί ο αξιωματικός υπηρεσίας και ο Δήμος για τα περαιτέρω (συλλογή υλικού και έρευνα). Παρ’ όλα αυτά απολύτως τίποτε δεν έγινε. Στις ίδιες σακούλες -που κανένας Δήμος δεν συνέλεξε- προστέθηκαν και άλλες. Για του λόγου το αληθές παραθέτω κάποιες σημερινές φωτογραφίες με πεταμένους ανοικτούς ουροσυλλέκτες και λοιπό υλικό στον ίδιο δρόμο μεταξύ οικισμού Τροχού και Αγίας Βαρβάρας. Στην κυριολεκτικά αρρωστημένη συμπεριφορά του όποιου δράστη προστίθεται και η επιδεικτική πλέον αδιαφορία σε εκτέλεση καθήκοντος κάθε αρμοδίου. Ειλικρινά δεν ξέρω ποιο είναι ανησυχητικότερο πλέον… 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.