Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Πέθανε και δώρισε το αυτοκίνητό του στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών -39χρονος αστυνομικός είχε γράψει διαθήκη

Πέθανε και δώρισε το αυτοκίνητό του στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών -39χρονος αστυνομικός είχε γράψει διαθήκη

Δωρεά του αυτοκινήτου στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών έκανε μετά θάνατον ο ανθυπαστυνόμος Αθανάσιος Τσαγκαλίδης.

Ο ανθυπαστυνόμος, που απεβίωσε τον Δεκέμβριο του 2019 στα 39 του χρόνια από παθολογικά αίτια, είχε αφήσει ιδιόχειρη διαθήκη με την οποία εξέφραζε την επιθυμία του να περιέλθει το αυτοκίνητό του στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η κίνησή του προκάλεσε συγκίνηση στους συναδέλφους του και όσοι τον γνώριζαν δεν ξαφνιάστηκαν, καθώς ο ανθυπαστυνόμος αγαπούσε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών. Οσοι τον ήξεραν μιλούν για έναν άνθρωπο με ήθος και ειλικρίνεια, που νοιαζόταν για τους συναδέλφους του και τους πολίτες.

Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αποδέχθηκε τη δωρεά του αυτοκινήτου και εκδόθηκε στο ΦΕΚ. Μετά την παραλαβή του οχήματος, μέσω της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής η ΕΛ.ΑΣ. εξέφρασε εγγράφως τις ευχαριστίες προς τους οικείους του αποβιώσαντος αστυνομικού.

Ανθυπαστυνόμος Αθανάσιος Τσαγκαλίδης

Πηγή: iefimerida.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Anonimos

    Αυτοί που έχουν ήθος, Αγάπη, Ντομπροσύνη, φαίνονται από χιλιόμετρα μακριά. Ο Θεός να τον Αναπαύσει εν ειρήνη κοντά του και οι συνάδελφοι του να τον θυμούνται και να του ανάβουν ένα κεράκι 🕯️για την ψυχούλα του. Τέτοια άτομα σπάνια βρίσκεις στις μέρες μας 🙏🕯️🙏🕯️🙏🕯️🙏

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.