Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

«…Έχεις εσύ κανένα γνωστό που πέθανε από κορωνοϊό; Όχι. Άρα δεν υπάρχει!»

«…Έχεις εσύ κανένα γνωστό που πέθανε από κορωνοϊό; Όχι. Άρα δεν υπάρχει!»

Μετά το «άρα» φυσιολογικά ακολουθεί το συμπέρασμα. Είναι επόμενο. «Όλα είναι κατασκευασμένα». Αν δεν δω ο ίδιος, σου λέει, μερικούς πεθαμένους εδώ στο Αγρίνιο(χτύπα ξύλο)εγώ δεν πιστεύω αυτά που λένε στην Αθήνα και στην Καστοριά και στη Μύκονο…

Αυτός ο τρόπος σκέψης ήρθε στο messenger της στήλης  από έναν φίλο από εκείνους που έχεις καλές σχέσεις χωρίς καν να τους γνωρίζεις. Τα έχει αυτή δουλειά αυτά. Σου στέλνουν ιδέες-και πολλές φορές ευχές για υπομονή και κουράγιο- άνθρωποι που απλά διαβάζουν και είναι στο ίδιο μήκος κύματος με μια στήλη ή ένα γράψιμο.

Δεν είναι ο τρόπος σκέψης του φίλου της στήλης αλλά ενός κοντινού του ανθρώπου τον οποίο αδυνατεί να πείσει ότι ο κορωνοϊός υπάρχει ή τουλάχιστον ότι είναι «αυτό που μας λένε»!

Όχι, ο ήρωάς μας κάνει ό, τι έκανε πάντα και δεν μασάει από την προπαγάνδα των ΜΜΕ! Εκεί αποδίδει όλο αυτό που συμβαίνει, πάλι στα ΜΜΕ, όχι όλα, στα εθελόδουλα, τα προδοτικά, ασφαλώς.

Και ,πραγματικά, αν δεν δει, δεν θα το πιστέψει. Να σημειωθεί εδώ και κάτι άλλο. Ο περί ου ο λόγος παίζει και τζόγο αρκετά συστηματικά. Ξέρετε τι πιστεύει λοιπόν για το στοίχημα και τα άλλα τυχερά παιχνίδια; Ότι δεν κερδίζει ποτέ κανείς! Ότι είναι μια πλεκτάνη και «τα δίνουν σε κάποιους δικούς τους»!

Αλλά παίζει! Όπως παίζει και με την υγεία του ,βέβαια, μην πιστεύοντας αυτά που του λένε οι ειδικοί και το κράτος που έχει εντολή να τον προφυλάξει. Όπως παίζει και με την υγεία όλων μας…

 

 

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. art

    Εσείς οι ξερολες δημοσιογραφαρες της πόλης ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ξερνανε το κομπλεξ σας για τουτο το λαο….
    Παντελονιαστε τα λέφτα που σας εχωσε στα μουτρα ο Κουλης και συνεχίσετε αυτο που κανετε πανταα..το ασταματητο γλυψιμο προς τους βουλευτες …..
    και καπνιστε τις πιπες της ειρηνης στην εξουσια…”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.