Ο Γιάννης Πετράκης μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ απέδωσε εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια και την κατάθεση ψυχής.
Ο τεχνικός του Παναιτωλικού τόνισε ότι το αποτέλεσμα αφήνει στεναχώρια, καθώς οι Αγρινιώτες έδειξαν στο γήπεδο εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρόσωπο.
Αναλυτικά όσα τόνισε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό που βιώνουμε. Είμαστε οικογένεια, έχουμε ποιότητα, παιδιά με ουσία και κίνητρο, δεν μας λείπει τίποτα. Δημιουργούνται προϋποθέσεις για δουλειά, πρέπει μόνο να δουλεύουμε. Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που δικαιούμαστε. Παρότι δώσαμε στον ΠΑΟΚ τον έλεγχο είχε λίγες στιγμές. Δημιουργήσαμε περισσότερες καλές ευκαιρίες και προϋποθέσεις για γκολ. Μας αφήνει στεναχώρια γιατί δικαιούμασταν περισσότερα».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
1 Σχόλιο
Ο προπονητής να βρει αξιόπιστο εκτελεστή πέναλτι.