Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Πετυχημένη παρουσίαση βιβλίων με συγγραφείς εκπαιδευτικούς

unnamed-43Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλ/νίας, την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 με θέμα την παρουσίαση βιβλίων συγγραφείς των οποίων είναι Εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε Σχολικές Μονάδες του Νομού μας.
Την εκδήλωση συντόνισε η κ. Μαρία Κουρκούνη ενώ την παρουσίαση των βιβλίων διεκπεραίωσαν ο κ. Σταύρος Σταυρίδης, Εκπαιδευτικός και Συγγραφέας, η κ. Ευσταθία Γαλάνη, Εκπαιδευτικός και Συγγραφέας και ο κ. Ευστάθιος Τσούκαλος, Αρχιτέκτονας και Μελετητής πολλών Δημοτικών Σχολικών Κτηρίων του Νομού μας.
Συγκεκριμένα, ο κ. Σταύρος Σταυρίδης παρουσίασε το βιβλίο “Δύσβατα Μονοπάτια” του κ. Νικόλαου Βέντζη, Εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής του Δημοτικού Σχολείου Λουτρού. Η κ. Ευσταθία Γαλάνη παρουσίασε το μυθιστόρημα “Ο δρόμος για την κόλαση” της κ. Κατερίνας Θεοδώρου, Δασκάλας του Δημοτικού Σχολείου Αστακού. Τέλος, ο κ. Ευστάθιος Τσούκαλος παρουσίασε το βιβλίο “Τα Δημοτικά Σχολικά Κτήρια του Νομού Αιτωλ/νίας” του κ. Θεόδωρου Τσιλίκα, Δασκάλου και Υπεύθυνου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Π/θμιας Εκπ/σης Αιτωλ/νίας.
Καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους και τους παρευρισκόμενους, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλ/νίας, κ. Χρήστος Κολοβός, αναφέρθηκε στην απαρχή της πρωτοβουλίας της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπ/σης για την ανάδειξη του συγγραφικού και ερευνητικού έργου των Εκπαιδευτικών και ευχαρίστησε τον Δήμο Αγρινίου για την παραχώρηση της Αίθουσας Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Την πρωτοβουλία χαιρέτισαν, εκ μέρους του Δήμου Αγρινίου, ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Αδάμης, και εκ μέρους των Σχολικών Συμβούλων, ο Συντονιστής Σχολικών Συμβούλων κ. Θωμάς Καρατζίνης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Κων/νος Κοταντάκης, τέως Διευθυντής Π/θμιας Εκπ/σης Αιτωλ/νίας, ο Σχολικός Σύμβουλος Δημοτικής Εκπαίδευσης κ. Αλέξης Μαστρογιάννης, η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής, κ. Χαρούλα Κουζέλη, η Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων κ. Μεταξούλα Μανικάρου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αγρινίου-Θέρμου και Αιρετός του κλάδου κ. Ηλίας Παπαχρήστος, η Πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου Αιτωλ/νίας κ. Μαίρη Χρυσικοπούλου, καθώς και πλήθος Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, Εκπαιδευτικών και φίλων του βιβλίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.