Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021

Ένας στύλος ηλεκτρισμού και ένας φωτισμού κάνουν αδιάβατο πεζοδρόμιο στο Πάρκο

Ένας στύλος ηλεκτρισμού και ένας φωτισμού κάνουν αδιάβατο πεζοδρόμιο στο Πάρκο

Συμπολίτης , πιστός επισκέπτης του agrinionews.gr, έχει παρουσιάσει κι άλλες φορές κακοτεχνίες μέσα στον αστικό ιστό της πόλης και, κατά γενική ομολογία που παρατηρήσεις του είναι εύστοχες όσο και  καλοπροαίρετες.

Αυτή τη φορά παρουσιάζει με τρεις φωτογραφίες ένα… σύμπλεγμα από ξύλινο στύλο ηλεκτρισμού με μεταλλικό στύλο φωτισμού που κάνουν αδιάβατο ένα νέο πεζοδρόμιο στην δυτική πλευρά του Πάρκου Αγρινίου λίγο πριν τελειώσει  η οδός Ξενοπούλου. Αλλά ας αφήσουμε την εξαιρετική περιγραφή του φίλου αναγνώστη να μιλήσει:

“Αξιότιμοι Κύριοι τού Agrinionews, καλή σας ημέρα. (σ.σ. παρεμβάλλονται μερικά πολύ κολακευτικά λόγια, που αποδεχόμαστε και ανταποδίδουμε) Όσο μου δίνετε χώρο στην Ιστοσελίδα σας καιστην καρδιά σας, συνεχίζω: Βρισκόμαστε στη νότια πλευρά τού Πάρκου, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. “Άψογο πεζοδρόμιο”. (1η φωτογραφία). Ανεβαίνουμε στη δυτική πλευρά, στην οδό Ξενόπουλου. Επίσης άψογο πεζοδρόμιο (2η φωτογραφία). Και, πολύ σωστά, με ειδικά πλακάκια για τούς συνανθρώπους μας με προβλήματα οράσεως. Συγχαρητήρια στους αρμοδίους(σ.σ. μέχρι εδώ….).

Και λίγο πριν τελειώσει η Ξενοπούλου, το απίθανο θέαμα: Εκεί πού βρίσκεται ξύλινος στύλος ηλεκτρισμού, εκεί τοποθετήθηκε τώρα μεταλλικός στύλος φωτισμού. Ένας πεζός, με κάποιον ελιγμό, κάπως θα περάσει. Πώς θα περάσουν όμως οι αδελφοί μας ανάπηροι ή οι αγαπητές μας μητέρες μετα βλαστάρια τους, τα καλά τους παιδάκια, στο καροτσάκι; Τι είναι αυτά τα απίθανα πράγματα; Παρακαλώ τούς αρμοδίους να λύσουν αυτά τα εύκολα προβλήματα των πεζοδρομίων”…

Τι πιο απλό; Ξεκάθαρα κι ευγενικά πράγματα από τον συμπολίτη μας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Άκης ο πίτσας

    Ο Άκης τώρα θα περάσει με δεμένα μάτια και μπαστούνι τυφλού από το σημείο για να εκθέσει τους άθλιους που συκοφαντούν τον δήμαρχο.
    Άκη σου κατηγορουν τον δημαρχο Ακηηηηηηηη.

  2. Άκης ο πίτσας

    Για την ταμπακιέρα δεν λες τίποτα πιτσουλίνινι μου. Την αποτύπωση για τον ηλεκτροφωτισμό ποιος την έκανε πεπερόνι μου; Έπιασες τις πίτσες στο στόμα σου και μειώθηκε 50% η δουλειά των πιτσαριων στο Αγρίνιο. Βλέπει ο κόσμος τη μούρη σου και του κόβεται η όρεξη. Φέτος για τον δάκο οι ελαιοπαραγωγοί θα κρεμάσουν φωτογραφίες σου στις ελιές. Ούτε ο δάκος δεν σε αντέχει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.