Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Ποια θέματα τέθηκαν στη συνάντηση Σαλμά με εκπροσώπους των αστυνομικών

Ποια θέματα τέθηκαν στη συνάντηση Σαλμά με εκπροσώπους των αστυνομικών

imagehandler2Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας πραγματοποίησε σήμερα (Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου) συνάντηση εργασίας στο Αγρίνιο με τον πρώην αναπληρωτή Υπουργό Υγειάς και Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ν. Αιτωλοακαρνανίας κ . Μάριο Σαλμά.
Κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι της Ένωσης ενημέρωσαν τον Βουλευτή για τα προβλήματα των Αστυνομικών Υπαλλήλων που υπηρετούν στην Δ.Α Ακαρνανίας . Υπογράμμισαν την έλλειψη προσωπικού στις Υπηρεσίες, την ανάγκη στελέχωσης της νεοσύστατης υπηρεσίας Αμέσου Δράσεως Αγρινίου με προσωπικό που θα μετατεθεί έκτακτα εκτός των υπηρετούντων στην Δ.Α. Ακαρνανίας, τη μετεγκατάσταση του Α.Τ. Βόνιτσας, την υλικοτεχνική υποδομή. Έθιξαν ζητήματα σχετικά «με μερίδα κοινωνικών ομάδων που παρουσιάζουν παραβατική συμπεριφορά», τραυματισμών Αστυνομικών κατά την διάρκεια των καθηκόντων τους αλλά και τις περικοπές δαπανών. Έκαναν επίσης λόγο για «μη τήρησης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ των αποφάσεων του Σ.Τ.Ε όπου σύμφωνα με αυτές, οι μειώσεις των μισθών των ένστολων κρίνονται ως παράνομες και αντισυνταγματικές και θα πρέπει να επανέλθουν στους μισθούς του Αυγούστου του έτους 2012».
Ο κ. Σαλμάς ανέφερε, σύμφωνα με την ανακοίνωση των Αστυνομικών, ότι μέσα σε αυτή την δύσκολή οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της Ένωσης για την επίλυση των προβλημάτων τους και τους ενημέρωσε ότι τάσσετε υπέρ της πλήρης αποκοπής των εξαρτήσεων που δημιουργεί η εκάστοτε πολιτική ηγεσία στον τρόπο διοίκησης της Φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας. Επίσης, ανέφερε πως επιθυμεί ένα πιο αξιοκρατικό σύστημα προαγωγών –κρίσεων και μεταθέσεων του Αστυνομικού προσωπικού προς όφελος τόσο της κοινωνίας όσο και των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η ‘Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας σημειώνει πως θα επιδιώξει συναντήσεις και με πολιτικούς των άλλων κομμάτων κατά την διάρκεια των επισκέψεών τους στο Αγρίνιο και θα τους ενημερώσει για τις θέσεις και τις προτάσεις της.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.