Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Πιάνουν δουλειά στον Παναιτωλικό

Πιάνουν δουλειά στον Παναιτωλικό

Ο «χάρτης» του 2018/19, οι «νέοι» και όσοι… λογίζονται για προσθήκες
dellas-panetolikos-1

Στον Παναιτωλικό ξεκινούν σήμερα την προετοιμασία τους έχοντας διαμορφωμένο, σε μεγάλο βαθμό, το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ο «χάρτης» του 2018/19, οι «νέοι» και όσοι… λογίζονται για προσθήκες.

Στο γήπεδο επιστρέφει σήμερα ο Παναιτωλικός, καθώς θα αρχίσει το «χτίσιμο» της νέας σεζόν. Η οποία με το «καλημέρα» αποκτά πολλές ιδιαιτερότητες, αφού ακόμη δεν ξέρουμε τη δομή του πρωταθλήματος και γενικότερα τι μέλλει γενέσθαι. Ομως ας επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό σκέλος. Στο Emileon θα συγκεντρωθούν 31 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι από την Τρίτη θα γίνουν 32 μετά την άφιξη του Ερικσον.

Πρόκειται για 23 που συνεχίζουν από πέρσι, τους Αγρόδημο, Κόκκορη που αποκτήθηκαν πρόσφατα και τους 6 μικρούς από την Κ20 που θα ακολουθήσουν την προετοιμασία. Αυτός ο αριθμός «φωτογραφίζει» δύο εξελίξεις. Η μία πως θα υπάρξουν αποχωρήσεις (δανεισμοί ή ότι δεν θα υπογράψουν επαγγελματικό όλοι οι πιτσιρικάδες) και η άλλη ότι δεν αναμένονται πολλές περαιτέρω προσθήκες. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες θα υπάρξει μία στο μεσοεπιθετικό σκέλος και ύστερα, εάν διαφανεί η οποιαδήποτε «ανάγκη» ή παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία.

Ετσι τα «καναρίνια» παρουσιάζονται στην αφετηρία της χρονιάς με μεγάλο βαθμό ομοιογένειας και έχοντας σε μεγάλο ποσοστό διαμορφωμένο το ρόστερ τους. Κάτι που επιτρέπει στον Τραϊανό Δέλλα να δουλέψει άνετα με το «καλημέρα».

Ας δούμε λοιπόν τον «χάρτη» του Παναιτωλικού της επόμενης σεζόν, όπως διαμορφώνεται λίγο πριν την έναρξη της σεζόν.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Κυριακίδης
Κουσιάδης
Σταματόπουλος

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
Μαρινάκης
Μύγας
Γιαννιώτης

ΣΤΟΠΕΡ
Μιχάι
Αργκους
Χαντάκιας
Μαλής

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ
Τσοκάνης
Ρότσα
Παρράς

ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ
Ερικσον
Αγρόδημος
Νταλακούρας

«ΟΚΤΑΡΙ»
Μάρκος Πάουλο
Βασιλούδης

ΤΡΙΑΔΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡ
Ντίας
Μάζουρεκ
Κλέσιο
Ουίλιαν
Ιταμπέλ
Κόκκορης

ΦΟΡ
Μοράρ
Βακράκος

*Δεν συμπεριλαμβάνονται οι μικροί της Κ20.

Στους παραπάνω υπάρχουν παίκτες που μπορούν να παίξουν σε περισσότερες από μία θέσεις. Π.χ. ο Ιταμπελ ανταποκρίνεται τόσο στο «8» όσο και στο «10», ο Ντίας σε άκρα και κορυφή, ενώ και οι Μαρινάκης, Ερικσον, Μάζουρεκ, Ουίλιαν και άλλοι, δύναται να χαρακτηρισθούν «πολυθεσίτες».

Την ίδια στιγμή οι Ιταμπέλ και Ουίλιαν λογίζονται ως «προσθήκες», παρότι είναι στην ομάδα από τον περασμένο Γενάρη. Για διάφορους λόγους έπαιξαν λίγο, 4 (1 βασικός) και 6 (3 βασικός) ματς αντίστοιχα, αλλά τώρα μπαίνουν για τα καλά στην «εξίσωση» του Παναιτωλικού.

Ο οποίος θα πρέπει να τονιστεί – για νιοστή φορά – πως δεν κινείται για τον δανεισμό παικτών, καθώς κυκλοφόρησαν εκ νέου σχετικά σενάρια για διάφορους ποδοσφαιριστές, τα οποία και φυσικά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Πηγή: gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.