Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

«Πήγα στη Λευκάδα από τη Βόνιτσα γιατί δεν έβρισκα εφημερεύον φαρμακείο»

«Πήγα στη Λευκάδα από τη Βόνιτσα γιατί δεν έβρισκα εφημερεύον φαρμακείο»

Τα παράπονά του εξέφρασε πολίτης για την περιοχή της Βόνιτσας σε επικοινωνία του με το agrinionews.gr, καθότι όπως ανέφερε προ ημερών και θέλοντας να πάρει φάρμακα για το παιδί του μετέβη σε φαρμακείο της περιοχής που εφημέρευε.

Διαπίστωσε, ωστόσο, ότι το φαρμακείο ήταν κλειστό, γεγονός που τον ανάγκασε να μεταβεί στη γειτονική Λευκάδα για να εξυπηρετηθεί, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε.

Από το Φαρμακευτικό Σύλλογο Αιτωλοακαρνανίας, με τον οποίο το agrinionews.gr ήρθε σε επαφή, ερευνήθηκε η καταγγελία και τονίστηκε ότι το εφημερεύον φαρμακείο λειτουργούσε όπως προβλέπονταν καθ’ όλη τη διάρκεια της εφημερίας του.

Επισημαίνεται, ωστόσο διότι πάντα είναι πιθανό το ενδεχόμενο παρανοήσεων, προς ενημέρωση όλων των πολιτών, ότι τα εφημερεύοντα φαρμακεία μπορούν να είναι κλειστά μεταξύ 14:00 και 17:00 (για φαγητό ή άλλες βασικές ανάγκες), με τον φαρμακοποιό να είναι υποχρεωμένος ωστόσο να μεταβεί στο φαρμακείο και να εξυπηρετήσει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για τον οποιονδήποτε λόγο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Anonimos

    Τα χουν πιάσει τα λεφτά τους και πάνε να βρεξουν τον κ@@@@τους

  2. Δημήτρης

    Και στο κέντρο υγείας δεν δέχονται κόσμο πλην εμβολιασμού. Οτιδήποτε σου λένε πήγαινε νοσοκομείο. Εγώ παθολόγο ήθελα κι όλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.