Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Παράπονα φιλάθλων στους παίκτες του Παναιτωλικού

Παράπονα φιλάθλων στους παίκτες του Παναιτωλικού

Η απαράδεκτη εμφάνιση και η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, προκάλεσαν την έντονη δυσαρέσκεια των φίλων του Παναιτωλικού. Μετά το ματς αντιπροσωπεία των οργανωμένων εξέφρασε παράπονα στους παίκτες! 

Πικραμένοι έφυγαν από το γήπεδο οι φίλοι του Παναιτωλικού, όχι για την ήττα, αλλά κυρίως για την εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό. Κάτι που άλλωστε στεναχώρησε όλους στην ομάδα. Μετά τη λήξη του ματς, ορισμένοι από τους οργανωμένους εξέφρασαν τα παράπονά τους στους παίκτες, οι οποίοι και έδειξαν να κατανοούν την πίκρα του κόσμου. Μεταξύ των δύο πλευρών στήθηκε ένα «πηγαδάκι», χωρίς πάντως η κατάσταση να εκτροχιαστεί.

gazzetta.gr 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΠΑΝ

    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ,ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΚΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟ 2018-2918.Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ 50-150 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΑΣΤΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΧ ΜΠΑΡΜΠΟΖΑ.ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΝΑ-ΔΥΟ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΣΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΦΕΤΟΣ.ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΛΛΟΝΗΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑ-ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.