Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Ποιοι διακινούν το σενάριο Σώκου;

Ποιοι διακινούν το σενάριο Σώκου;

σωκοςΔιακινείται εσχάτως στα διάφορα (παρα)πολιτικά στέκια του Αγρινίου: Πως ο χώρος της λεγόμενης κεντροαριστεράς δεν αποκλείεται να εκπροσωπηθεί από τον Θύμιο Σώκο στη διεκδίκηση της δημαρχίας Αγρινίου, το 2019.
Είναι πολύ νωρίς βέβαια για να φουντώσει η ονοματολογία γύρω από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ωστόσο μέχρι πρόσφατα, για τον εν λόγω χώρο, στρεφόταν γύρω από το πρόσωπο της Χριστίνας Σταρακά. Η νυν αντιπεριφερειάρχης προς το παρόν δεν έχει στοχεύσει στη δημαρχία Αγρινίου οπότε δεν είναι παράδοξο που πέφτει εκ νέου στο τραπέζι το όνομα του πρώην δημάρχου και πρώην Νομάρχη, ο οποίος σταθερή αξία αποτελεί ενώ άλλωστε δεν έπαυσε να διαθέτει… ισχυρά ερείσματα και στην ανθρωπογεωγραφία του μηχανισμού του δήμου Αγρινίου. Κυρίως όμως είναι έμπειρος πολιτικός και για το λόγο αυτό αποκλείεται η φημολογία αυτή σε αυτή τη συγκυρία να εκπορεύεται από αυτόν.

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. ΠΑΝΕ-6

  ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ; ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΕΡΕΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΗΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ.ΚΑΝΕΙΣ! ΟΛΟΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑΖΟΥΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ;; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.

 2. tora

  Ανεξάρτητα από το ποιος διακινεί αυτό το σενάριο, στη σημερινή πενία ιδεών και δράσεων του Δήμου, (πλειοψηφίας και μειοψηφίας), φαντάζει ως η ιδανική επιλογή.

 3. ΠΑΝΕ-6

  Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΟΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ. ΑΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΩΤΗΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

 4. Παλιούρας Αλέκος Μ. Ε. Ν.

  Ο δήμαρχος πρέπει να είναι αλτρουιστης! έξυπνος, να φέρει πτυχίο,να είναι δραστήριος και πάνω απο όλα να αφουγκράζεται την τοπική κοινωνία και να δίνει το καταδύναμην λύσεις στα προβλήματα του τόπου που είναι δήμαρχος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.