Πέμπτη, Φεβρουάριος 21, 2019

Ποιοι επιχειρηματίες ακόμη συντάσσονται με τον Γιώργο Σωτηρόπουλο για τις επιμελητηριακές εκλογές

καλπες3 Συνέχεια στις προσχωρήσεις στον συνδυασμό «Επιμελητηριακή Ανανέωση»

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνδυασμοί των παρατάξεων που θα διεκδικήσουν την διοίκηση του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας είναι στην τελική ευθεία της κατάρτισής τους , με χρονικό ορίζοντα την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου.

Οι προσχωρήσεις και η θέληση για στήριξη προς  την «Επιμελητηριακή Ανανέωση»  και τον Γιώργο Σωτηρόπουλο συνεχίζονται πάντως, αφού στην προσπάθεια συντάχθηκαν τις τελευταίες μέρες οι Γιάννης Τσεκούρας, διευθύνων σύμβουλος της «ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας Α.Ε.» και από το 2007 στο Διοικητικό Συμβούλιο των υπεραστικών ΚΤΕΛ, ο Κώστας ΣΗΜΑΠαγκαλίδης, βενζινοπώλης και εκπρόσωπος στην Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδας και ο Νίκος Τηλιγάδας γνωστός επιχειρηματίας από τον χώρο του εμπορίου ξυλείας.

Ο Νίκος Τηλιγάδας ανήκει στην  τρίτη γενιά που συνεχίζει την παράδοση της Ο.Ε. που ξεκίνησε από τον παππού του το 1934, ο Γιάννης Τσεκούρας υπήρξε πριν, και  για 8 χρόνια, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών στα ΚΤΕΛ και ο Κώστας Παγκαλίδης είναι στον χώρο της πώλησης καυσίμων από το 1999 με την ανάλογη πείρα. Και οι τρεις  στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους λένε ότι έχουν κοινή φιλοσοφία με τον συνδυασμό και τον Γιώργο Σωτηρόπουλο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.