Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, 2020

Πικρία σε Γερμανό-Τσιαμάκη που προανήγγειλαν εκλογές στον ΑΟ Αγρινίου (βίντεο)

Πικρία σε Γερμανό-Τσιαμάκη που προανήγγειλαν εκλογές στον ΑΟ Αγρινίου (βίντεο)

Ικανοποίηση επικρατεί στον ΑΟ Αγρινίου για τη νίκη επί του Πιερικού Αρχέλαου και για τη συνολική πορεία της ομάδας. Ωστόσο στη διοίκηση του διάχυτη είναι η πικρία για το γεγονός πως ελάχιστα-τρία- άτομα σηκώνουν το βάρος της μεγάλης προσπάθειας.
Αυτή την πικρία εξέφρασε ο πρόεδρος της ομάδας Περικλής Γερμανός που προέβη σε δηλώσεις μετά τον σημερινό αγώνα όπως και ο αντιπρόεδρος Κ.Τσιαμάκης.
Ο κ.Γερμανός εξέφρασε δημόσιες ευχαριστίες σε προπονητή και παίκτες. Αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια της τελευταίας τριετίας και υπογράμμισε πόσο δύσκολο είναι το έργο και υπέρογκα τα κόστη για μια ομάδα στη Β’ Εθνική.
Ανακοίνωσε την απόφαση για συνέλευση και εκλογές στο σύλλογο μετά το πέρας του πρωταθλήματος τονίζοντας ωστόσο πως αυτός θα είναι παρών καθώς η σημερινή διοίκηση αφιέρωσε “ιδρώτα, ψυχολογία και αίμα”.
Αντίστοιχα, ο κ.Τσιαμάκης τόνισε την αναγκαιότητα να συνεισφέρουν και άλλα άτομα στην προσπάθεια. Και οι δυο εξέφρασαν πικρία για την κριτική που δέχεται η διοίκηση από ορισμένους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Νικ

    Συγχαρητήρια στον Γερμανό και στον Τσιαμακη που σηκώνουν το βάρος του μπάσκετ του Αγρινιου…….. Τα μεγάλα πορτοφόλια τής πόλη που είναι ??????? Αααααα ξέχασα αυτοί είναι μόνο στην κριτική για τον Κωστουλα και για τα παιδιά….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.