Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε εντός έδρας με ανατροπή από τον Παναθηναϊκό (1-2) με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με τον Τσάβες κάτω από την εστία και τους Γαλιάτσο, Σιέλη, Στάγιτς και Νικολάου στην τετράδα της άμυνας. Στο κέντρο βρισκόταν ο Μπουχαλάκης και λίγο πιο μπροστά του ο Ματσάν με τον Εστεμπάν. Στα πλάγια της επίθεσης ήταν ο Μίχαλακ με τον Ενκολόλο και μπροστά μόνος του ο Αγκίρε.
Από την άλλη ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με τον Λαφόν στο τέρμα και στην τετράδα της άμυνας με τους Καλάμπρια, Πάλμερ – Μπράουν, Ίνγκασον και Κυριακόπουλο. Ο Τσιριβέγια με τον Τσέριν ήταν στο κέντρο και μπροστά τους ο Μπακασέτας. Στα άκρα βρίσκονταν ο Τετέ με τον Τζούρισιτς και στην κορυφή ο Σφιντέρσκι.
Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο είχε χαμηλό ρυθμό και καθόλου ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι η πρώτη τελική ήρθε στο 18′, όταν μπήκε το γκολ του Παναιτωλικού. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Αγρινίου κέρδισε πέναλτι για χέρι του Τσέριν, την εκτέλεση την ανέλαβε ο Αγκίρε κι αυτός ευστόχησε για το 1-0 του Παναιτωλικού. Ο Παναθηναϊκός όμως έβγαλε αντίδραση και μέσα σε λίγα λεπτά έχασε τρεις ευκαιρίες.
Αρχικά στο 32′ ο Τσιριβέγια έκανε ένα σουτ από το όριο της περιοχής, αλλά ο Τσάβες μπλόκαρε εύκολα. Ένα λεπτό μετά οι Πράσινοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Τζούρισιτς να πλασάρει λίγο πιο μπροστά από το πέναλτι, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων μπλόκαρε με τα πόδια. Ενώ ο Μπακασέτας στο 36′ με εξ επαφής πλασέ δεν κατάφερε να σκοράρει.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν επίσης χαμηλός, με τον Παναθηναϊκό να αυξάνει την πίεσή του για την ισοφάριση. Στο 57′ οι Πράσινοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Τετέ, ο οποίος πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και μετά από ωραία ατομική προσπάθεια έκανε το 1-1. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Παναθηναϊκός πίεζε, είχε την κατοχή στο μισό του Παναιτωλικού αλλά δεν απειλούσε. Στο 63′ ο Παναθηναϊκός είχε μια καλή στιγμή, με τον Σφιντέρσκι να μη βρίσκει καλά την μπάλα, μετά από σέντρα του Καλάμπρια, και εκείνη να περνάει παράλληλα.
Στο 79′ οι γηπεδούχοι σκόραραν με την κεφαλιά του Σιέλη, αλλά ο παίκτης του Παναιτωλικού ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε. Ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γερεμέγεφ σκόραρε με κεφαλιά, μετά από ασίστ του Ρενάτο, και έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό.










