Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Πήρε Μπαρούχα ο Λέων Μεσολογγίου

Πήρε Μπαρούχα ο Λέων Μεσολογγίου

Παίκτης του Α.Σ. Λέων Μεσολογγίου θα είναι για την επόμενη χρονιά ο Χρήστος Μπαρούχας, ο οποίος συμφώνησε με τον σύλλογο με στόχο να τον οδηγήσει στην κορυφή.

“Ο Χρήστος Μπαρούχας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πολύπειρος και πολυτάλαντος παίκτης, πολυεργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή, έχει οδηγήσει αρκετές ομάδες σε ανόδους σε Εθνικές Κατηγορίες αλλά και τίτλους” αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής έχει περάσει από τις ομάδες της Χαλκίδας, του Σχηματαρίου, του Κορωπίου, του Άρη Νίκαιας, του Ξυλοκάστρου αλλά και από τον ισχυρό ΑΟ Αγρινίου όπου αγωνίστηκε στη Β΄Εθνική.

Στο Μεσολόγγι δεν θα αγωνιστεί για πρώτη φορά, μιας και την περίοδο 2015-2016 οδήγησε το Χαρίλαο Τρικούπη στην Γ΄ Εθνική.

Αποκτήθηκε από την ΓΕ Αγρινίου όπου πέρυσι αγωνιζόταν στην Γ΄ Εθνική και η προσθήκη του σαφώς θα προσδώσει επιπλέον κύρος στο αθλητικό και ανταγωνιστικό σύνολο της ομάδας του Μεσολογγίου.

“Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής, να έχει ανάλογες αγωνιστικές επιδόσεις οδηγώντας την ομάδα μας σε επιτυχίες” καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.