Πέμπτη, 30 Ιουλίου, 2020

«Πιστολίδι» από Σταρακά και Παπαγεωργίου

στην αφετηρία του «Βαδίζω, τρέχω, ποδηλατώ»!

Στο «Βαδίζω, Τρέχω, Ποδηλατώ» σήμερα η αφετηρία είχε άρωμα γυναίκας και μάλιστα αυτό που οι Αμερικάνοι πολύ εκτιμούν, δηλαδή  γυναίκας που κουβαλάει όπλο!

Όχι, μην πάει ο νου κανενός στο κακό, απλώς οι κυρίες Σταρακά και Παπαγεωργίου είχαν οριστεί να ρίξουν τις πιστολιές της αφετηρίας για να ξεκινήσουν η πρώτη την ποδηλασία και η δεύτερη το βάδισμα και το τρέξιμο. Η πρώτη εκπροσωπώντας την Περιφέρεια η δεύτερη εκπροσωπώντας τον δήμο Αγρινίου.

Μέχρι εκεί όλα καλά, το πρόβλημα ήταν όμως πως το πιστόλι του αφέτη είχε μάλλον αυτό που λέμε «σκληρή σκανδάλη» και οι εικόνες που επακολούθησαν- περισσότερο από την πλευρά της κ.Παπαγεωργίου- είχαν αρκετό άγχος μέχρι να πέσει η «πιστολιά»…

Σκούρα με το πιστόλι τα βρήκε αρχικά και η κ. Χριστίνα Σταρακά αλλά τελικά πήρε θέση για πυροβολισμό στον αέρα, σήκωσε το χέρι όσο πιο ψηλά γινόταν και την έριξε την μπαταριά, θυμίζοντας λίγο κυνηγό είναι η αλήθεια.

Η κ. Παπαγεωργίου,  όμως,  βρήκε ανυπέρβλητα εμπόδια, αγχώθηκε καταφανώς και χρειάστηκε να της κρατήσουν το χέρι κι άλλοι για να μην κάνει καμιά τρέλα! Υπερβολές, δεν κινδύνευσε κανείς όμως από κάποια στιγμή και μετά έμοιαζαν να κρατούν το όπλο δυο τρεις άνθρωποι και να πυροβολούν όλοι μαζί.

Σε κάθε περίπτωση, τέλος καλό όλα καλά, κανείς δεν έπαθε τίποτε, ίσως την επόμενη φορά οι  κυρίες να πρέπει να δοκιμάσουν την σκανδάλη πριν από την… μπαταριά της εκκίνησης!

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. Ο πονηρός

  Ο πονηρός
  Ρε παιδιά έχω μια απορία, η Σταρακά και η Παπαγεωργίου θα είναι στο ίδιο ψηφοδέλτιο;

 2. Ο βλάκας

  H απάντηση είναι όχι. Γιατί η Παπαγεωργίου θα είναι στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τον Μερμίγκη.

 3. Ανώνυμος

  Η Παπαγεωργίου κρατάει το όπλο λες και είναι πουλάκι έτοιμο να πεταξει!!!α ρε Γρίβα πως φενεται ότι είσαι βουνισιος!!! Τύφλα να έχει ο Παλαιοκωστας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.