Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Πιστολίδι και επεισόδιο αναστάτωσε χωριό κοντά στο Αγρίνιο

Πιστολίδι και επεισόδιο αναστάτωσε χωριό κοντά στο Αγρίνιο

αστυνομία
Ένα σοβαρό επεισόδιο αναστάτωσε τη Λεπενού της ενότητας Στράτου και κινητοποίησε την Αστυνομία που είναι σε εγρήγορση και ευρείες αναζητήσεις για τον εντοπισμό ενός 39χρονου που φέρεται να απείλησε με όπλο έναν 49χρονο.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: Μεσημεριανές ώρες ο 39χρονος φέρεται να κατέφθασε οπλοφορώντας έξω από την επιχείρηση του 49χρονου που βρισκόταν εντός του καταστήματος του επί της εθνικής οδού στο ύψος της Στράτου. Ο 39χρονος πυροβόλησε στην είσοδο για εκφοβισμό  ενώ ο 49χρονος τράπηκε σε φυγή από την πίσω πλευρά του καταστήματος με κατεύθυνση την οικία του στη Λεπενού. Ο 39χρονος όμως έσπευσε και αυτός με τη σειρά του στο χωριό αναζητώντας τον 49χρονο και απειλώντας τον εκ νέου στην οικία του προκαλώντας πανικό .
Οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν και ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, συγχωριανού του παθόντα. Κατηγορείται για απειλή, εξύβριση, οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία. Έξω από το κατάστημα μάλιστα η αστυνομία περισυνέλεξε οκτώ κάλυκες…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.