Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Στο πλευρό των αστυνομικών διασώστης του ΕΚΑΒ Αγρινίου: «Επιτέλους, μην μας πολεμάτε για να αντέξουμε»

Στο πλευρό των αστυνομικών διασώστης του ΕΚΑΒ Αγρινίου: «Επιτέλους, μην μας πολεμάτε για να αντέξουμε»

Στο πλευρό των αστυνομικών, μα και όλων όσων βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» της «μάχης» κατά του κορωνοϊού στέκεται με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο διασώστης του ΕΚΑΒ Αγρινίου, Βασίλης Καραμάνης.

Στη σχετική ανάρτηση αναφορικά με τις εξελίξεις  και τον άκυρο «συναγερμό» για κρούσματα κορωνοϊού στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας υπογραμμίζει χαρακτηριστικά τα παρακάτω:

Αυτή η χαρά που ένιωσαν κάποιοι με τα υποτιθέμενα κρούσματα στην τοπική αστυνομία, αλλά και κάθε φορά που νοσεί κάποιος επαγγελματίας υγείας, ξεπερνά κάθε φαντασία!

Τόσα πικρόχολα σχόλια δεν τα χωράει το μυαλό μου. Λες και δεν είναι παιδιά μας, αδέρφια μας, συγγενείς μας, φίλοι μας οι άνθρωποι αυτοί.

Λες και δεν δουλεύουν για μας, λες και αν κάποιος κολλήσει τον ιό, δεν θα τον κολλήσει από την κοινωνία, αλλά θα τον γεννήσει από μόνος του ή από τον καναπέ του, βλέποντας bachelor. Λες και αν δεν υπάρχουν εκείνοι οι υπόλοιποι θα είναι καλά.

Λες και τον ιό δεν θα τον κολλήσουν όσοι είναι στον δρόμο, στα νοσοκομεία, στην πρώτη γραμμή για όλους τους υπόλοιπους. Επιτέλους, δείξτε τον απαραίτητο σεβασμό στην αγωνία κάποιων που ζουν με τον ιό πάνω από τα κεφάλια τους κάθε μέρα.

Επιτέλους, όσοι δεν θέλετε να είστε δίπλα τους, σε αυτό τον αγώνα, μείνετε σπίτια σας και κλείστε τα στόματα σας με μια μάσκα τουλάχιστον.

Επιτέλους, δεν είναι γιορτή αυτό που συμβαίνει, είναι πένθος, είναι πόλεμος, είναι θάνατος. Επιτέλους, μην μας “πολεμάτε” για να αντέξουμε και να είμαστε δίπλα σας όταν και εσείς οι ίδιοι θα μας χρειαστείτε…

Καραμάνης Βασίλειος- Διασώστης ΕΚΑΒ Αγρινίου

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. vasileios

    Τα υποτιθέμενα παιδιά μας, αδέρφια μας, οι συγγενείς μας, φίλοι μας γιατί γράφουν τον παππού και τη γιαγιά τους, τους γονείς τους στο δρόμο επειδή ξέχασαν την ταυτότητα ενώ φορούσαν μάσκα και είχαν και το χαρτί μετακίνησης, ή σε άλλη περίπτωση επειδή η μάσκα δεν κάλυπτε ολόκληρη τη μύτη? Όχι όλοι βέβαια! Αλλά ανάφερε και την άλλη πλευρά.! Και βέβαια δεν υπάρχει ταύτιση και σύγκριση με την σκληρή και ολοήμερη δουλεια των σωστών αστυνομικών με αυτή του ΕΚΑΒ. Όπως τα λες θα πρέπει να σας επιβραβεύσουμε για να κάνετε σωστά τη δουλειά σας την οποία εσείς διαλέξατε. Δεν σας βάλανε με το ζόρι. Για το αυτονόητο πληρώνεστε. Δεν θα είναι κάθε μέρα “Τ’ Αγιαννιού”! Προ κορωνοϊού υπήρχε καθισιό, τώρα σφίξαν τα λουριά. Δεν πρέπει όλοι να ανταποκριθούμε σιωπηρά? χωρίς να το διατυμπανίζουμε επειδή κάνουμε το αυτονόητο! Αλλά ετσι είχαμε μαθει απ τα παλιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.