Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Πλήρωσαν ακριβά το… κερί στο Κεφαλόβρυσο

Πλήρωσαν ακριβά το… κερί στο Κεφαλόβρυσο

Κλοπές καταγράφηκαν κατά τον Eσπερινό για την γιορτή του Αγίου Γερασίμου στο Κεφαλόβρυσο.

Οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την πολυκοσμία και άρπαξαν πορτοφόλια χρήματα κινητά και ότι άλλο πρόλαβαν. Θύμα των μακρυχέρηδων έπεσε ένας 73χρονος αλλά και η σύζυγός του, που πήγαν στον Άγιο Γεράσιμο να ανάψουν ένα κερί και να προσκυνήσουν. Ενώ το ζευγάρι βρισκόταν μέσα στην εκκλησία όπου επικρατούσε το αδιαχώρητο, άγνωστος κατάφερε να αρπάξει από την τσέπη του παντελονιού του 73χρονου, 320 ευρώ, το δίπλωμα οδήγησης και μια κάρτα αυτόματης ανάληψης. Από την τσάντα της συζύγου του, ο ίδιος ή άλλος δράστης, αφαίρεσε το πορτοφόλι που μέσα είχε την ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης της γυναίκας.

Σε άλλη περίπτωση οι «άγνωστοι» βούτηξαν ένα κινητό τηλέφωνο και από ένα τρίτο θύμα άρπαξαν χρήματα. Αυτές είναι οι περιπτώσεις που έγιναν γνωστές, προφανώς όμως υπάρχουν και άλλες που ενδεχομένως δεν καταγγέλθηκαν στην αστυνομία.

Είναι σύνηθες το φαινόμενο των κλοπών σε Ιερούς Ναούς που γιορτάζουν, διότι εκεί συγκεντρώνεται πολύς κόσμος και οι κλοπές δεν γίνονται άμεσα αντιληπτές λόγω του συνωστισμού.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ – aixmi-news.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.